polecam z czystym sumieniem (1) Szybko, efekt porażający-Super! i to za na prawdę przystępną cenę. Na prawdę... Agnieszka Pranie tapicerek i kosmetyka samochodu (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi w zakresie pranie tapicerek siedzeń oraz... Zbigniew Joszczaak Polecam (2) Korzystałam z mycia ręcznego,czyszczenia wnętrza i woskowania. Wszystko super... Sylwia
Absolutnie perfekcyjni i do tego przemiła obsługa (2) Jestem w szoku - jeszcze nigdy tak wiele nie zostało zrobione przez tak wielu... Zbyszek z Oliwy Zadowolony (2) Witam. Skorzystałem z usług tej firmy zachęcony dobrą opinią znajomego.... Bart Volvo POLECAM WSZYSTKIM! (2) W zeszłym tygodniu zadzwoniłem, umówiłem się jeszcze w tym samym dniu i po... ZADOWOLONY daihatsu terios (2) po telefonicznym ustaleniu terminu odstawiliśmy auto , dodam uto bardzo... Przemek polecam (2) Polecam profesjonalna obsługa,mojego zalanego i nie dopranego przez... Daniel Volvo S40 II (2) Polecam. Auto używane, kupione od właściciela, który nie przykładał uwagi do... Piotr Świetna robota! (2) Bardzo fajna obsługa. Bez marudzenia(rzadko ostatnio spotykane) -umówiłem się... Piotrek zadowolona :) (2) Oceniam umycie mojego auta na bardzo dobry. Niewielki minus za szybę, która... Paula Wielki pozytyw (2) Pierwsze miłe zaskoczenie - termin z dnia na dzień. Kolejny - miła i fachowa... Yah Najlepsza myjnia w Gdańsku (2) Już byłem wszedzie chyba, w każdej myjni i zdecydowanie polecam tą własnie,... Marek od roku tu myje i jest super (2) Moja pierwsza opinia dla was. Ja jako stały klient z całą odpowiedzialnoscia... Marek Bubik Dziękuję :) (2) Szczerze polecam- fachowa obsługa, wszystko zrobione starannie i na czas.... Martyna Polecam (2) Mycie zewnętrzne oceniam na bardzo dobre, brak zacieków większość owadów z... Mati Kultura, uśmiech na twarzy, SOLIDNOŚĆ (2) Wysłałam zapytanie o termin mycia mailem, odpowiedź otrzymałam rychło... Jagoda Pranie (2) Fachowa obsługa, pranie wykonane znakomicie. Polecam Mateusz Polecam ! Niedrogo i bardzo, bardzo dokladnie (2) mercedes cls umyty super dokladnie,wszystkie zakamarki, polecam wszystkim krzysiek Benc Rewelacja! (2) Autko umyte perfekcyjnie, do tego na miejscu mają bardzo dobry wosk, dzięki... Radek