Szczerze polecam (1) Usługa wykonana fachowo i w terminie. Piotr super myjnia (1) polecam super myjnia ,miła obsługa,szybko wykonana,bardzo dobra robota za... piotr Szczerze polecam (1) Korzystałem z różnych myjni, jednak tutaj jakość usługi jest naprawdę wysoka.... rapido
Opinia (1) Najsympatyczniejsza obsługa z jaka kiedykolwiek sie spotkałam. Profesjonalnie... Martyna jest b. dobrze (1) Witam, naprawde polecam ta myjnie nie dosc ze b,mila obsluga ale to nie o to... Lopez Super myjnia! (1) Na pewno tam wrócę, auto zostawiłam naprawdę brudne, a wróciło do mnie jak... MM Bardzo mocno polecam (1) Obsługa bardzo miła, oferta bogata, jakość super, ceny bardzo przystępne w... Daniel Anna - opinia (1) polecam, samochód super wyczyszczony w krótkim czasie i za przystępną cenę Anna Rewelacja.. (1) Witam jestem bardzo zadowolony z usługi wykupiłem pakiet VIP pranie całej... Robert Lepsza obsługa niż jakość (2) Po powrocie postanowiłem w celu dosuszenia foteli maksymalnie odchylić... archiee gorąco polecam (1) Zawiozłam wczoraj tak brudny samochód, że było mi wstyd... W godzinę zmienił... Ewa Bardzo nie polecam!!! (2) pomazane szyby! plamy na tapicerce! amatorka! ReD Pakiet allcelaner (2) Serdecznie polecam pranie tapicerki oraz pozostałe usługi w Allcleaner! Cena... Marta Wyprałem tu tapicerkę (1) i było bardzo OK. Przyjęto mnie o umówionej godzinie, zaproszono do... Wojtek Pranie wnętrza auta (1) Z usługi jestem bardzo zadowolony, auto zostało dokładnie odkurzone, a... Michał Paweł - opinia (1) Profesjonalna obsługa i wyjątkowe podejście do klienta :-) Polecam Paweł profesionalna pralnia (1) Wszystko na 6 i w dodatku piekne dziewczyny :-) polecam wszystkim Ludwichowski Najlepsza myjnia pod słoncem! (1) Najlepsza myjnia na jakiej dotad bylem ,sliczne panie miła obsługa i niedrogi... Krzysztof L GORACO POLECAM (1) polecam wszystkim. trafilem przypadkiem ale nigdy nie pojade juz nigdzie... Krzysztof P Polecam ! (1) Wysprzątane, wyprane, wszystko super, autko jak nowe, dziewczyny super,... Krystian