Polecam (1) Zamawiałem podłogę oraz drzwi wewnętrzne. Bardzo miła kompetentna obsługa,... Kruczek Pomoc przy awarii (1) Bardzo dziękuję za zaangażowanie i pomoc mimo, że zlecenie doczył drzwi nie... Paweł L szczerze polecam! (1) Jestem 2 dni po zakończeniu realizacji zamówienia ! jesteśmy pod ogromnym... Jowita s.
SUPER FIRMA !!! ZDECYFOWANIE POLECAM. (2) W listopadzie 2015 zakupiłem u Pań drzwi z montażem.Od początku byłem mile... Robert Nie polecam (2) powód-niekompetencja w działu w postępowaniu z podwykonawcą, który miał... Niezadowolony Adam Zdecydowanie polecam (1) W pełni zgadzam się z poprzednimi ocenami. Firmę można oceniać tylko w samych... Katarzyna Pańczyk Komentarz po realizacji (1) Zamówiłem w Maderze drzwi wewnętrzne. Jestem zadowolony, wszystko zgodnie z... Radek zamówienie na żaluzje (1) Próbowałam zamówić żaluzje międzyokienne w przeszło dziesięciu firmach.... Krystyna i profesjonalna obsługa (1) Serdecznie polecam MADERA-ART wszystkim, którzy poszukują dobrej jakości... Kamila Uwaga solidna firma ! :) (1) Podłogi zamówione przyjechały zgodnie z planem, bez żadnych opóźnień. Jak... Michał Gorąco polecam! (1) Panie z madery mają wszystkie drzwi dostępne na polskim rynku. Cała... Michał Sklep Godny Polecenia (1) W salonie obsługiwała nas Pani Magda. Pani Magda jest osobą która potrafi... Dorota i Maciej Polecam! (1) Do salonu Madera trafiłam przypadkiem, ale był to bardzo szczęśliwy traf. U... A Drzwi i panele podłogowe (1) Bardzo miła i konkretna obsługa. Czas oczekiwania na drzwi dość długi, ale to... Maciek POLECAM (1) SKORZYSTAŁAM Z OFERTY FIRMY Madera-Art Z POLECENIA. RZECZYWIŚCIE... TERESA Z. Polecam i zachęcam do współpracy (2) Zdecydowanie i z czystym sumieniem polecam! Mój kontakt z firmą Madera-Art... Joanna montaż drzwi (1) Muszę stwierdzić,że Madera art. prowadzi działalność na wysokim poziomie.... ewa Gorąco polecam!!! (1) Po próbie dokonania zakupu w dużych sieciach handlowych trafiłam do tej firmy... Katarzyna Polecam! (1) Z uwagi na nietypowy układ ścian w mieszkaniu poszukiwałem wykonawcy, który... Mariusz DRZWI DUBIEL GLASS (1) Bardzo profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo. Monika