kredam - opinia (1) Profesjonalne doradztwo i obsługa. Terminowa realizacja zamówienia i usług... kredam Bardzo zadowolony (1) Witam, Jeżeli jesteś osobą szukającą jakościowo dobrych drzwi w przystępnej... Przemek GORĄCO POLECAM !!!! (1) Zakupiłem drzwi wewnętrzne, panele podłogowe i listwy przypodłogowe. Obsługa... Jacek
firma godna polecenia (1) obsługa, pomoc przy wyborze, cena, czas realizacji i montaz bez zarzutu :) Maciej Lepiej być nie mogło !!! (1) Zaczynając od wyboru poprzez fachowe doradztwo dotyczące szczegółów kończąc... Ela Polecam (1) Terminowe wykonanie zlecenia i kompleksowa obsługa, jednym słowem pełen... Magdalena Polecam!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Madera-Art do zakupu podłóg. Pozytywne... Dorota Polecam z czystym sumieniem każdemu!! (1) Największy plus salonu - profesjonalna obsługa, sympatyczne panie z fachową... ania Polecam wszystkim!!! (1) Bardzo ciekawa, konkurencyjna oferta, dobre ceny, profesjonalna obsługa,... Zuza Polecam ! (1) W MADERA ART zakupiłem drzwi wewnętrzne. Polecam ze względu na jakość obsługi... Sławomir Rewelacyjne dziewczyny (1) Jeśli ktoś chciałby szkolić pracowników ze sprzedaży warto wpaść do... Marek Podłoga (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupionej podłogi oraz z profesjonalnej obsługi.... Włodek superfirma, szczerze polecam (1) Madera Art zaoferowała mi drewniane podłogi i drzwi i muszę przyznać, że od... mieszkanka Moreny Polecamy w 100% firmę MADERA-ART :-) (1) W salonie tej firmy dokonaliśmy zakupu podłóg, drzwi oraz listew do... Adrian & Marta better - opinia (1) Polecam salon :). Fachowa, miła obsługa. Przystępne ceny drzwi. Ja wybrałam... better Polecam (1) Fachowa obsługa, wybór drzwi przebiegał w miłej atmosferze. Termin realizacji... Justyna Polecam (1) Fachowa obsługa, termin realizacji znośny, montaż w umówionym czasie, szybko... Anna Prawie robi wielką różnicę... (2) Zaczęło się wręcz fantastycznie, Panie bardzo sprawnie, profesjonalnie i... agnes Polecam! (1) Fachowe doradztwo i miła obsługa. Zakupy w tej firmie to sama przyjemność. ES Kasia - opinia (1) Usługa (zarówno zakup dzwi jak i ich montaż ) na wysokim poziomie,... Kasia