Magia

Fryzjerzy Salony kosmetyczne Podolodzy

Gdańsk, al. Wojska Polskiego 31

Salon magia. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pani Izy polecam wszystkim salon magia.Stała... nitka Mężczyzna 40 lat (1) Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim. Piotr fryzjerstwo (1) Polecam w 100 procentach !!!!! Malgosia
Pani Sylwia (1) Jestem b. zadowolony! Polecam Cinek Ważna informacja (2) Jestem na urlopie i na wypowiedzeniu .Już nie będę pracować w tym... Justyna Papis NIE POLECAM! (1) Byłam dzisiaj na regulacji brwi i na hennie. Pani Asia u której pierwszy raz... nn zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo polecam wszystkie usługi w salonie ,a szczególnie u p.Justyny... zadowolona klientka POLECAM KOSMETYCZKI TEGO SALONU :) (1) Serdecznie polecam kosmetyczki z salonu Magia – Panią Agnieszkę i... Dorota opinia (1) jestem klientka salonu od dawna.Korzystam z uslug fryzjerskich,strzyge i... lucyna47 Pochwała dla Pani Justynki !!! (1) Jestem praktycznie od początku otwarcia tegoż salonu i do dnia dzisiejszego... art123 ROZCZAROWANIE !!!! (1) Chciałam wyrazic swoje zdanie na temat saonu fryzjerskiego magia . Kiedys... Pani Anna Wspaniała fryzjerka (1) Witam serdecznie wszystkie klientki salonu MAGIA , które odwiedzają ten... Małgosia Czas zmienić szefową salonu:) (1) Korzystam od dłuższego czasu z usług tego salonu, ale tylko z usług Pani... pani_komisarz POLECAM!!!!!!!! (1) JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ I BARDZO CENIĘ SOBIE FACHOWOŚĆ PANI JUSTYNY... AGNIESZKA Bardzo znaszczone wlosy (1) W salonie jestem bardzo często ale chodze do Pani Justynki . bardzo jestem... Kasia Trauma dla dziecka!! (1) Chcieliśmy obciąć włosy trzyletniej córeczce, była to pierwsza wizyta małej w... Paulina Pani fryzjerka spaliłą mi włosy rozjaśniaczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) W tamtym roku Pani właścicielka miała mi przyciemnić kolor blond. W zamian... karolina Idealny studencki fryzjer! (1) Co prawda mimo umówionej wizyty musiałam trochę poczekać, ale dobre cięcie i... Zigzag Fajnie (1) Witam powiem krótko każdy może wypowiedzieć swoje zdanie ale o tym salonie... Emila REWELACJA (1) W salonie byłam pierwszy raz, ale już wiem, że nie jedyny. Obsługa miła i... Dana