Odradzam (1) Aby podpisać umowę ze sprzedającym przeprowadzają ustawionego klienta -... Monika Trudny temat (1) Pomimo, że sprzedaż nie była łatwa, Pani Agnieszka Gumowska wraz z asystentem... Małgorzata zadowolona ze współpracy (1) W miłej atmosferze agent sprzedał mi mieszkanie, wszystkie formalności... marta
Fachowa pomoc (1) Jako, że sama nie miałam czasu zająć się wynajmem mojego mieszkania, z pomocą... Patrycja Zakup mieszkania (1) Mieszkanie oglądałam we wtorek, pośrednik z którym miałam przyjemność... Izabela Pani Agnieszka Gumowska - pełen profesjonalizm i duże zaangażowanie (1) Polecam biuro zarówno sprzedającym, jak i kupującym. Pracownicy Biura Magic... Małgorzata Zakup mieszkania (1) Zenujace podejscie do klienta, kompletne olewactwo i smianie sie w twarz. Nie... Kuba drozszy notariusz w Magic House (1) Kupiłam mieszkanie z Magic House i po fakcie się zorientowałam, że... @ola Biuro godne polecenia (1) W momencie kiedy zadzwoniłam na jedną z ofert biura Magic House, agent szybko... Magdalena Firma godna polecenia (1) Firma Magic House sprzedała moje mieszkanie w ciągu tygodnia. Wcześniej z... Jaca Firma godna polecenia (1) Firmie MAGIC HOUSE udało się sprzedać moje mieszkanie w ciągu tygodnia z... Jaca