Mateusz Pokrzywiński - opinia (1) Polecam p. Pascala! Bardzo rzeczowy, profesjonalny człowiek. Kupno mieszkania... Mateusz Pokrzywiński Zadowolona klientka - opinia (1) Chcialabym sie podzielic moja opinia za pomoc w zwiazku z zakupem mieszkania... Zadowolona klientka Rafał - opinia (1) Bardzo fachowe podejście do klienta oraz dobry i sprawny kontakt w czasie... Rafał
Joanna. - opinia (1) Najlepsza agencja nieruchomości w Trójmieście, profesjonalizm na każdym... Joanna. Żaneta - opinia (1) Dziękuję za transakcję, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Pan... Żaneta Beata - opinia (1) Świetna współpraca z Panem Piotrem od samego początku do finalizacji. Mimo... Beata Iza - opinia (1) Szczerze polecam! Kupowałam mieszkanie korzystając z pomocy tego biura i nie... Iza Wojciech - opinia (1) Witam, Chciałbym polecić firmę Magic House a w szczególności Pana Piotra.... Wojciech dobromir007 - opinia (1) Gorąco polecam to biuro nieruchomości, a szczególnie Pana Mateusza... dobromir007 Katarzyna - opinia (1) Chciałam podziękować Panu Danielowi, za całokształt pozytywnie... Katarzyna Monika - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z biura pośrednictwa Magic House. Na pewno... Monika Iga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia Mateusza Skawińskiego i... Iga Ela - opinia (1) Profesjonalne podejście. Szczególnie polecam p. Mateusza Skawińskiego - z... Ela Sławomir Żygowski - opinia (1) Dziękuję Panu Maciejowi Lindner za szybką i fachową obsługę podczas sprzedaży... Sławomir Żygowski Polecam Pana Mateusza (2) Bardzo dobry doradca, w jeden dzień znalazł klientów na mieszkanie, przy tym... Magda Karolina - opinia (1) Profesjonalne biuro, które wie co robi. Szczególnie polecam Pana Mateusza,... Karolina Polecam Panią Olgę (1) Sympatycznie, pomocnie i sprawnie. Począwszy od pokazania mieszkania, poprzez... Ula Piotr Michowski i Maciej Lindner (1) Bardzo cenię sobie kontakt z Piotrem Michowskim z Magic House z którym to... Kacper Kupno mieszkania (1) Współpraca z Panem Mateuszem miała profesjonalny i sympatyczny przebieg.... Ania Ola - opinia (1) Dziękuję bardzo za pomoc w zakupie mieszkania w Gdańsku. Pan Mateusz... Ola