Zadowolony klient - opinia (1) Polecam wszystkim! Pan Pascal zaskoczył mnie swoim profesjonalizmem i... Zadowolony klient Zadowolony klient - opinia (1) Dziękuje Panu Mackowi za przeprowadzenie sprawnie transakcji, będę Pana... Zadowolony klient Anonim - opinia (1) Polecam, dobry kontakt, ciekawe oferty. Anonim
Sylwia - opinia (1) Pan Pascal 100% profesjonalizmu, zadba o każdy szczegół. Serdecznie polecam ! Sylwia Daniel - opinia (1) Pełen profesjonalizm, gigantyczna pomoc w znalezieniu mieszkania i... Daniel Ewelina - opinia (1) Pomino moich wysokich oczekiwań i wielu wymyślnych kategorii według których... Ewelina Sandra - opinia (1) Mila i profesjonalna obsługa. Godna polecenia firma. Sandra Przemysław - opinia (1) Polecam, sprzedałem mieszkanie w październiku z Panem Patrykiem, w... Przemysław Jarek - opinia (1) Mieszkanie kupowane ma początku listopada - kontakt z p. Justyną był szybki i... Jarek manager286 - opinia (1) Agent biura sprawnie przeprowadził proces zakupu nieruchomości. Praktycznie... manager286 Przemek - opinia (1) Pan Daniel Szymański człowiek, który wie wszystko o nieruchomościach,... Przemek Darek - opinia (1) Usługa sprawna i profesjonalnie. Polecam Darek Patryk - opinia (1) Zawsze na 5! Kupowałem wielokrotnie mieszkania z Panem Pascalem, pełny... Patryk Krzysztof - opinia (1) Polecam współpracę z p. Jonatanem. Profesjonalne podejście oraz kultura... Krzysztof Krzysztof - opinia (1) Polecam Pana Gregorczyka, prawdziwy profesjonalista. Krzysztof Monia - opinia (1) Oferta dostosowana do wymagań, agent uprzejmym, umiejący słuchać i... Monia Iza - opinia (1) Wraz z mężem sprzedawaliśmy mieszkanie poprzez magichouse (po... Iza Jolanta L. - opinia (1) Pani Iza osoba bardzo profesjonalna, sympatyczna. Agencja dzialajaca bardzo... Jolanta L. Aga - opinia (1) Oferta zaprezentowana przez pracownika była dopasowana do moich potrzeb i... Aga Gabriela K. - opinia (1) Serdecznie dziękuje pani Agnieszce Stolarskiej za przemiłą obsługę i... Gabriela K.