Kamil - opinia (1) Polecam Panią Agatę , szybko , konkretnie i na temat bez zbędnych pytań .... Kamil Maja - opinia (1) Byłam klientkom biura Magic House w Gdyni - agent przygotował dla mnie ofertę... Maja Dorota - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Pan Daniel Szymański bardzo sprawnie przeprowadził... Dorota
Bogusław - opinia (1) W poszukiwaniu nieruchomości trafiłem na ogłoszenie Magic House. Moją sprawą... Bogusław Dariusz Kamiński - opinia (1) Pani Marta Petterson była bardzo zaangażowana, profesjonalna i subtelna w... Dariusz Kamiński Bozena Jozefiak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaka dostalam w Agencji Magic House. Pani... Bozena Jozefiak Marzena - opinia (1) Szybko, sprawnie, sympatycznie ale rzeczowo. Transakcja przebiegła zgodnie z... Marzena Wojtek - opinia (1) Duży profesjonalizm p. Olgi. Polecam Wojtek Jakub - opinia (1) Piotr Michowski i p. Natalia - Polecam Jakub Alicja - opinia (1) Profesjonalna i fachowa obsługa. Szybko i sprawnie zostało wynajęte... Alicja Robert - opinia (1) Pan Sebastian jeden z najlepszych pośredników trzy transakcje mieszkaniowe... Robert Ewa - opinia (1) Polecam, profesjonalizm, uczciwość Ewa EWA - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z Panem Karolem Gugnackim pracownikiem tegoż... EWA Anastasiya - opinia (1) W mojej sprawie poszukiwania mieszkania miałam szansa współpracować z Panem... Anastasiya Iza - opinia (1) W zasadzie nie mam się do czego przyczepić :) Pracownicy uprzejmi, wybór... Iza Damian L. - opinia (1) Solidnie i szybko. Od zgłoszenia się do biura do umowy wstępnej minęło kilka... Damian L. Aleksandra - opinia (1) Dziękuję p. Dawidowi Sobieckiemu za współpracę. Jego wiedza, profesjonalizm... Aleksandra Piotr - opinia (2) Działania tej firmy i osób reprezentujących są nastawione wyłącznie na zysk .... Piotr Łukasz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy pana Pascala przy sprzedaży mieszkania.... Łukasz Gdańsk Ola - opinia (1) Bardzo szybko pomogli sprzedać mieszkanie za ustaloną kwotę. Gdańsk Ola