Krystyna Zagórowska - opinia (1) Serdecznie polecm korzystanie z usług fimy magic hause / nieruchomości... Krystyna Zagórowska Tomasz - opinia (1) Szybka , profesjonalna obsługa . Dobre podejście do klienta. Tomasz Zuzanna Banach - opinia (1) Współpracowałam z p. Natalią Sudomierską - szybko i sprawnie przeprowadziła... Zuzanna Banach
Paulina - opinia (1) Miałam ogromną przyjemność współpracować z panią Justyną Cybulską i każdemu... Paulina Maciej Z - opinia (1) Fachowa pomoc, miła atmosfera i szeroki wybór lokali. Jestem mega zadowolony... Maciej Z Grazyna z Gdyni - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Dawidem Sobieckim pełen profesjonalizm... Grazyna z Gdyni Łukasz - opinia (1) Pan Radosław należy do elity agentów nieruchomości, mega pozytywny,... Łukasz Miroslawa Rutkowska - opinia (1) mialam mozliwosc wspolpracy z konkretnym agentem biura nieruchomosci a... Miroslawa Rutkowska Ewa - opinia (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pani Marty Petterson przy sprzedaży... Ewa Natalia - opinia (1) Pani Marta Petterson wykazała się cierpliwością i profesjonalizmem.... Natalia Anna - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przeprowadzonej transakcji. Pani Marta w... Anna B. Łyczak - opinia (1) Uczciwie mówiąc szukaliśmy mieszkania bez pomocy biura, aczkolwiek po prawie... B. Łyczak Anna - opinia (1) Dziękuję Pani Natalii Banach z Magic House Biura Nieruchomości za... Anna Marta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Magic House w Gdyni, naprawdę... Marta Daniel B - opinia (1) Sympatycznie, pomocnie i sprawnie. Począwszy od pokazania mieszkania, poprzez... Daniel B Justyna - opinia (1) Mieszkanie sprzedane w niecałe 2 tygodnie, o tak szybkiej i profesjonalnej... Justyna Olaf - opinia (1) Rzadko spotykany profesjonalizm, dopilnowanie całego procesu poszukiwania,... Olaf Michał - opinia (1) Transakcja pośrednictwa sprzedaży nieruchomości przeprowadzona wzorcowo.... Michał Adam N. - opinia (1) Dzięki pomocy p. Daniela Szymańskiego udało się zakupić wymarzone mieszkanie... Adam N. Wojciech - opinia (1) Chyba jedyne z wielu biur nieruchomości, które zgłosiły do mnie w celu... Wojciech