Daniel B - opinia (1) Sympatycznie, pomocnie i sprawnie. Począwszy od pokazania mieszkania, poprzez... Daniel B Justyna - opinia (1) Mieszkanie sprzedane w niecałe 2 tygodnie, o tak szybkiej i profesjonalnej... Justyna Olaf - opinia (1) Rzadko spotykany profesjonalizm, dopilnowanie całego procesu poszukiwania,... Olaf
Michał - opinia (1) Transakcja pośrednictwa sprzedaży nieruchomości przeprowadzona wzorcowo.... Michał Adam N. - opinia (1) Dzięki pomocy p. Daniela Szymańskiego udało się zakupić wymarzone mieszkanie... Adam N. Wojciech - opinia (1) Chyba jedyne z wielu biur nieruchomości, które zgłosiły do mnie w celu... Wojciech Marta - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy;) Marta Teresa - opinia (1) Szybka, sprawna obsługa. Agent zaangażowany w transakcje, polecam p. Piotra... Teresa Jan - opinia (1) Pomoc p. Agnieszki Stolarskiej okazała się nieoceniona :) Dzięki niej... Jan Małgorzata - opinia (1) Mieszkanie sprzedane w niecały tydzień...! Co więcej mam powiedzieć? :) Polecam! Małgorzata Bartosz K. - opinia (1) Kupiłem inwestycyjnie kawalerkę (do całkowitego remontu). Cieszy że są w... Bartosz K. Urszula - opinia (1) Kulturalna i rzetelna pomoc przy poszukiwaniu domu; agent przygotowany i... Urszula Katie - opinia (1) Poza kwestiami dość oczywistymi jak wybór mieszkań czy prowizja biura (które... Katie Dorota - opinia (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła bardzo szybko i sprawnie :) p. Olga znalazła... Dorota Bartek - opinia (1) Polecam! Transakcja prowadzona przez p. Daniela Szymańskiego - mieszkanie... Bartek Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam! Dzięki pomocy i osobistemu zaangażowaniu doskonałego... Justyna Katarzyna - opinia (1) Byłam klientką biura Magic House w Gdańsku Wrzeszczu,pan Paskal zaskoczyl... Katarzyna Marzena - opinia (1) Byłam klientką biura Magic House w Gdańsku Wrzeszczu,pan Paskal szybko i... Marzena Katarzyna - opinia (1) Pani Olga świetnie zorganizowała i przeprowadziła transakcję sprzedaży... Katarzyna Marcin - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Super obsługa przez Pana Pascala Marcin