David - opinia (1) bardzo dobry serwis. bardzo dobry serwis. bardzo dobry serwis. David Paulina - opinia (1) Przez biuro Magic House sprzedawaliśmy mieszkanie. Pomogła nam w tym... Paulina Agata Reich - opinia (1) Bardzo sympatyczna obsługa, bardzo dobry kontakt z klientem. Jestem bardzo... Agata Reich
Piotr - opinia (1) Agencja Magic House, reprezentowana przez panią Natalię Banach pośredniczyła... Piotr Aleksandra Szewczyk - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Izabelę Barczewską. Profesjonalna, merytoryczna,... Aleksandra Szewczyk Maciej - opinia (1) Współpraca z Panem Radosławem Bujak to była czysta przyjemność :) Maciej Dorota S - opinia (1) Z całego serca polecam współpracę z biurem Magic House, a w szczególności... Dorota S Maks - opinia (1) Drugi raz udało mi się dopiąć swego z Magic Housem. Poprzednio i teraz... Maks Anita - opinia (1) W trakcie szukania ofert mieszkaniowych trafiliśmy na Pana Daniela... Anita Teresa - opinia (1) Bardzo sprawna i miła obsługa , polecam Teresa Grzegorz - opinia (1) Pan Daniel Szymański to osobą profesjonalna , wspaniały kontakt, pełna... Grzegorz Aga Zielinska - opinia (1) Sprzedawałam działkę i skorzystałam z pomocy p. Piotra Mikulskiego co... Aga Zielinska Andrzej - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro nieruchomości. Od początku do końca transakcja... Andrzej Marlena Irycka - opinia (1) Dzięki pomocy p. Agnieszki S. z tego biura w końcu udało się znaleźć... Marlena Irycka Agnieszka - opinia (1) Bardzo miło wspominam współpracę z Panią Natalia . Na pochwale zasługuje jej... Agnieszka Edyta - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Edyta Marcin Tech - opinia (1) Nie zawiodłem się na wszystkich pozytywnych opiniach. Również polecam jeżeli... Marcin Tech Katarzyna S. - opinia (1) Współpraca wzorowa! Bardzo się cieszę, że od razu trafiłam do Magic House :) Katarzyna S. Anna - opinia (1) Fachowa i sprawna pomoc przy zakupie mieszkania. Miałam szczęście... Anna marta l. - opinia (1) Wraz z narzeczonym kupiliśmy wymarzony domek pod Gdynią Polecam! marta l.