Justyna Piłat - opinia (1) Współpraca z panem Dawidem Sobieckim to czysta przyjemność. Jest to bardzo... Justyna Piłat Adam opoja - opinia (1) Kupowalem mieszkanie w Gdyni. wszystko ok polecam pana pawła.. Cena i wybor... Adam opoja Iwona Sz. - opinia (1) Musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem! Mieszkanie sprzedane w niecałe... Iwona Sz.
Beata - opinia (1) Serdecznie dziękuję Pani Marcie Petterson za zaangażowanie, profesjonalizm i... Beata Kasia - opinia (1) Współpracowałam z Danielem Szymańskim i jestem bardzo zadowolona. Bardzo... Kasia Sylwia - opinia (1) Polecam biuro. Wspolpracowalam z p. Danielem Szymańskim - wysoka kultura... Sylwia Ewa - opinia (1) Pan Dawid Sobiecki bardzo sympatyczny i zaangażowany. Cała współpraca bez... Ewa Izabela Kryger - opinia (1) Profesjonalizm , i zaangażowanie w każdym calu. Pani Marta Petterson z biura... Izabela Kryger Magdalena - opinia (1) Gorąco polecam Biuro Nieruchomości Magic House! Pan Radosław, opiekun oferty... Magdalena Anna L - opinia (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy p. Mateusza... Anna L Małgorzata - opinia (1) Miła, pomocna i profesjonalna obsługa. Transakcja przeprowadzona od A do Z -... Małgorzata David - opinia (1) bardzo dobry serwis. bardzo dobry serwis. bardzo dobry serwis. David Paulina - opinia (1) Przez biuro Magic House sprzedawaliśmy mieszkanie. Pomogła nam w tym... Paulina Agata Reich - opinia (1) Bardzo sympatyczna obsługa, bardzo dobry kontakt z klientem. Jestem bardzo... Agata Reich Piotr - opinia (1) Agencja Magic House, reprezentowana przez panią Natalię Banach pośredniczyła... Piotr Aleksandra Szewczyk - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Izabelę Barczewską. Profesjonalna, merytoryczna,... Aleksandra Szewczyk Maciej - opinia (1) Współpraca z Panem Radosławem Bujak to była czysta przyjemność :) Maciej Dorota S - opinia (1) Z całego serca polecam współpracę z biurem Magic House, a w szczególności... Dorota S Maks - opinia (1) Drugi raz udało mi się dopiąć swego z Magic Housem. Poprzednio i teraz... Maks Anita - opinia (1) W trakcie szukania ofert mieszkaniowych trafiliśmy na Pana Daniela... Anita