Anna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Martę Petterson.Osoba bardzo miła zaangażowana i widać... Anna Bartek Pikes - opinia (1) Polecam współpracę z biurem. Agent, pan Patryk Hassa, profesjonalnie... Bartek Pikes Ola S. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura :) Moją transakcję obsługiwała p.... Ola S.
Beata - opinia (1) Polecam wspolprace z biurem Magic House. Pan Dawid Sobiecki jest skutecznym,... Beata Artem Mandebura - opinia (1) Przyjemnie i produktywnie pracowało się z panem Danielem Szymańskim.... Artem Mandebura Natalia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem i w szczególności z... Natalia Anna Kwarcyńska - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować i polecić p. Zuzannę Pankanin! :) Kupowałam... Anna Kwarcyńska Katarzyna i Maciej - opinia (1) Pośrednik zajął się sprzedażą naszego mieszkania profesjonalnie, rzetelnie i... Katarzyna i Maciej Agnieszka - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Magic House, profesjonalne podejście do klienta,... Agnieszka Daria Sobecka - opinia (1) Z narzeczonym kupiliśmy mieszkanie z pomocą biura, a konkretnie Pana... Daria Sobecka Darek - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Natalią Banach. Zgłosiliśmy się do biura ponad 2... Darek Krystyna - opinia (1) Przez biuro Magic House sprzedawaliśmy mieszkanie. Pomogł nam w tym... Krystyna Klaudia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi w Magic House. Do skorzystania z pomocy... Klaudia anna - opinia (1) Współpraca z panią Martą Petterson przebiegła w sposób profesjonalny na... anna Wojtek - opinia (1) Z każdym życzyłbym sobie takiej współpracy jak z panią Martą oraz panią... Wojtek Natalia P. - opinia (1) Polecam moją imienniczkę p. Natalię Banach :) Stres związany z całym procesem... Natalia P. Angelika - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Klient może poczuć się zaopiekowany :) Angelika Anna Szuler - opinia (1) Muszę pochwalić p. Alicję Ostrouch która obsługiwała transakcję sprzedaży... Anna Szuler Wioletta - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa transakcji kupna mieszkania. W szczególności... Wioletta Zosia Szmit - opinia (1) Polecam p. Radosława Bujaka fachowa, uprzejma obsługa, olbrzymia wiedza i po... Zosia Szmit