Paweł Wilczopolski - opinia (1) Współpraca z Panem Patrykiem Hassa była dla mnie ogromną przyjemnością. Pełen... Paweł Wilczopolski Łukasz - opinia (1) Polecam Pana Daniela Szymańskiego. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.... Łukasz Łukasz - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem Magic House a w szczególności z... Łukasz
Dorota - opinia (1) Polecam współpracę z Magic House, w szczególności z Panem Dawidem Sobieckim,... Dorota Jolanta - opinia (1) Miałam ogromną przyjemność kompleksowej obsługi /sprzedaż i kupno mieszkania/... Jolanta Renata - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z P. Dawidem Sobieckim i Magic House Biuro... Renata Jacek - opinia (1) Współpracę z Magic House oceniam bardzo pozytywnie. Przy zakupie mieszkania... Jacek Polina - opinia (1) Pragnę wyrazić ogromną wdzięczność Magic House Biuro nieruchomości Piotr... Polina Agata i Andrzej - opinia (1) Gorąco polecam agentkę ds. nieruchomości Panią Martynę Łojewską. Jest... Agata i Andrzej Sylwia Krasuska - opinia (1) Serdecznie polecam agentkę ds. nieruchomości Panią Natalię Banach. Jest... Sylwia Krasuska Grzegorz - opinia (1) Godny polecenia serdecznie polecam Grzegorz Bartosz - opinia (1) Polecam , pełen profesionalizm Bartosz Kasia - opinia (1) W zakupie działki asystowała pani Asia Król. Pełen profesjonalizm,... Kasia Barbara Gilewicz - opinia (1) Biuro Magic House godne polecenia. Szczególnie polecam p. Sebastiana... Barbara Gilewicz Ania Buraczewska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem. Kupowałam swoje pierwsze w... Ania Buraczewska Piotr Mgłosiek - opinia (1) Zdecydowanie polecam Panią Martę Petterson,jest człowiekiem godnym zaufania... Piotr Mgłosiek Sebastian M - opinia (1) Kupowałem lokal inwestycyjnie przy pomocy p. Natalii Książek w Gdyni. Agentka... Sebastian M Halina Malicha - opinia (1) Współpracowałam z Panem Dawidem, który jest bardzo konkretny, pomocny,... Halina Malicha Sara B. - opinia (1) Biuro spełniło oczekiwania w 100%! Agentka, p. Martyna Łojewska, poprowadziła... Sara B. Agnieszka - opinia (1) Świetna współpraca, Pani Natalia bardzo pomocna nawet po zakupie... Agnieszka