Michael John Rościszewski-Dodgson - opinia (1) Agent był super, zawsze pod telefonem. Michael John Rościszewski-Dodgso Marlena Sz. - opinia (1) Mieszkanie na Jasieniu sprzedane w 4 dni!Jestem pod wrazeniem! Polecam p.... Marlena Sz. Ania - opinia (1) Wszystko merytorycznie wytłumaczone, dobry kontakt. Polecam. Ania
Marta i Tomek - opinia (1) Kupiliśmy super mieszkanie szybko i bez stresu - jesteśmy bardzo zadowoleni... Marta i Tomek Marta i Tomasz - opinia (1) Super mieszkanie kupione szybko i bez stresu - jesteśmy bardzo zadowoleni :)... Marta i Tomasz Marcin Gałusza - opinia (1) Obsługa rzetelna i kompleksowa. Pan Maciej oraz Pan Daniel zajęli się... Marcin Gałusza Krystyna Zagórowska - opinia (1) Serdecznie polecm korzystanie z usług fimy magic hause / nieruchomości... Krystyna Zagórowska Tomasz - opinia (1) Szybka , profesjonalna obsługa . Dobre podejście do klienta. Tomasz Zuzanna Banach - opinia (1) Współpracowałam z p. Natalią Sudomierską - szybko i sprawnie przeprowadziła... Zuzanna Banach Paulina - opinia (1) Miałam ogromną przyjemność współpracować z panią Justyną Cybulską i każdemu... Paulina Maciej Z - opinia (1) Fachowa pomoc, miła atmosfera i szeroki wybór lokali. Jestem mega zadowolony... Maciej Z Grazyna z Gdyni - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Dawidem Sobieckim pełen profesjonalizm... Grazyna z Gdyni Łukasz - opinia (1) Pan Radosław należy do elity agentów nieruchomości, mega pozytywny,... Łukasz Miroslawa Rutkowska - opinia (1) mialam mozliwosc wspolpracy z konkretnym agentem biura nieruchomosci a... Miroslawa Rutkowska Ewa - opinia (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pani Marty Petterson przy sprzedaży... Ewa Natalia - opinia (1) Pani Marta Petterson wykazała się cierpliwością i profesjonalizmem.... Natalia Anna - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przeprowadzonej transakcji. Pani Marta w... Anna B. Łyczak - opinia (1) Uczciwie mówiąc szukaliśmy mieszkania bez pomocy biura, aczkolwiek po prawie... B. Łyczak Anna - opinia (1) Dziękuję Pani Natalii Banach z Magic House Biura Nieruchomości za... Anna Marta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Magic House w Gdyni, naprawdę... Marta