Magnat/Kosciol w Bojanie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Jak tam dziewczynki przygotowania?czy mamy juz jakies foteczki z wystrojem 2007, czy ktoras juz rozmawiala z pania, ktora stroi kosciol?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Magnat/Kosciol w Bojanie

ja jeszcze niestety nie wybralam sie do kosciola... :P

no i sie nie dziwie tonya ze nie bylas jeszcze w kosciele:))))

Dajcie zdjecionka wystroju w Magnacie, bo jestem bardzo ciekawa co wymyslili,a co z ciachami bierzecie od nich czy we wlasnym zakresie ,bo ja mam zgryz nie probowalam od nich a wiadomo ze nik nie chce miec ciast, ktorych nikt nie je i nie wiem co robic. Pozdrawiam image

ja tez mam obawy , wolalabym wziac wiecej porcji miesnych a tort i ciasta kupic we wlasnym zakresie np od sowy.Tylko nie wiem czy w ogole taka opcja wchodzi w rachube.Postaram sie jutro zadzwonic do Magnata i zapytac o wszystko

Moje dwie koleżanki miały tam wesle i ciasta bardzo dobre. Pieką w dniu ślubu także są świeżutkie, nie ma się czego obawiać... tyle mogę Was pocieszyć. Ja też mam tam wesele i mi to na rękę że nie musze wozić ciast i tortu tam. Mam nadzieje ze w tym roku sie nie zepsują i ciasta również będą pyszne...

Aj nie wiem z rozmowy z Pania wyniklo ze jak bysmy zalatwiali ciacha z innej cukierni to musimy miec papiery , ze to jest z cukierni takie zabezpieczenie dla nich rozumiem wszystko, no dobra bende czekac na dalsze odpowiedzi ,a ciacha wyprobuje w sierpniu,i zobacze wystroj sali haha ale jestem ciekawa co wymyslili.A jak mowicie ze sie nie martwic to sie nie martwie ,moze tak troszke ale dam rade.Dzieki i pozdrowionka image

struna to chodzi o tort... ciasta trzeba od nich kupowac - pod tym wzgledem chamstwo...bo ja chcialam domowe to zabronili a forumki keidys pisaly ze kupnych tez nie mozna...babolec sie nie zgadza

tonya to chodzi o tort i ciacha.Z tego co gadalam z ta Kobiecina to mowila ze tort maja oni z cukierni a ciacha piecze im jakas tam pani i sa domowe,ale jak ostatnio pisalam na maila to mi napisala ze jak bym chciala z innej cukierni tort i ciacha to dupa ala musze im dac papaier ze to jest faktycznie z cukierni ze w razie zatrucia umywaja rece.Ja pracowalam 8 lat w gastronomi i obsluzylam wiele wesel ale z tym spotykam sie 1 raz ale co lokal to obyczaj no coz bende degustowac te ciasta ,ktore Oni polecaja nie dam za wygrana. Chcielismy tez tatara bo niektore lokale maja ale niestety nie mozna bo to surowe mieso wiec trodno.Pozdrawiam i do uslyszonka.
image

struna sluchaj podobno jest tak ze mozna samemu napisac papier "oswaidczam ze biore odpowiedzialnosc ble ble ble na wlasna odpowiedzialnosc itd" i mozna wtedy przyniesc ciasta bez papierow...ale ta baba sie na to nie zgadza! Musi byc paragon z cukierni a nie z domu z oswiadczeniem...

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (23 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Bojano (3 odpowiedzi)

Szczerze mówiąc samochody w większości słabe ale za taką cenę to i tak okazja , osobiście...

Uprowadzenie psa (5 odpowiedzi)

19 marca 2025 roku w godzinach południowych z przed posesji mojego domu (Ok, siedział przed...