Do Akademii Prawa Jazdy trafiłam z polecenia. Po skończonym kursie i zdanym egzaminie, ja także chciałabym ją serdecznie polecić osobom szukającym idealnej szkoły jazdy dla siebie. W zapisie i ogólnym zorientowaniu się jak taki kurs przebiega pomogły mi niezwykle miłe i pomocne Panie. Na wszystkie moje pytania zostały udzielone mi wyczerpujące odpowiedzi. Z każdym problemem lub chęcią zmiany można było do nich napisać sms, na którego szybko dostawało się odpowiedź i sytuacja zostawała zażegnywana. Komunikacja na bardzo wysokim poziomie. Pierwsza część kursu, czyli wykłady, przebiegła bardzo sprawnie. Wszystkie terminy i pojęcia zostały wytłumaczone nam bardzo szczegółowo, ale w sposób łatwy do zapamiętania. Zajęcia z pierwszej pomocy były niezwykle ciekawe oraz mogące okazać się istotne w przyszłości. Przechodząc dalej, czyli chyba do najciekawszej części tego kursu, po skończonych wykładach, w końcu przyszedł czas na jazdy. Moim instruktorem był Pan Krzysztof Chejmanowski, którego z całego serca polecam każdej osobie decydując się podjąć naukę w tej szkółce. Od pierwszej jazdy atmosfera była bardzo przyjazna. Uprzejmość i uśmiech na twarzy instruktora sprawił że lekki stres, który