Majowo-czerwcowe Mamusie (2)

Link do poprzedniego wątku:
https://m.trojmiasto.pl/forum/Majowo-czerwcowe-Mamusie-2018-t781503,1,16.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje!!! Ja dalej czekam 40 + 3. Synu wychodź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratuluję! :)

Emilia gratulacje. Teraz zbieraj siły. Zdrówka dla Was

Emilia gratuluję. Twoja córka jak mój synek przestraszyła się wywoływania porodu ;)

A no i mam córkę:) Ania ma 52 cm i 2900 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lala mialas racje, zaczelo sie samo:)) uf!:) Paula Redlowo polecam jak najbardziej:) sale do porodu nowoczesne, czyste i wyposażone, kadra mega pomocna.

Może samo się zacznie ja też bardzo chciałam patologi uniknąć.

W sumie to zle wyliczylam i bylam 6 dni po terminie:) a lekarz nie chcial mnie trzymac bezsensowne na patologi. A ze ufam mu bo to lekarz prowadzący moja ciaze to zawinelam się do domu:) mala jest juz nisko, tylko ja mam jakieś mikro rozwarcie:/ dostałam kartę informacyjna i w niej zapis ze w niedziele mam się wstawić na oddziale.

Ta pogoda mnie dobije. Na dworze nie jestem w stanie wytrzymać. Brzuch przy chodzeniu cały czas już się napina. W nocy ciężko mi się śpi wiec w dzień chodze taka nieprzytomna. To sobie trochę ponarzekalam i od razu lżej na sercu hehe :)
We wtorek idę na kolejne ktg

Emilia a dlaczego odesłali 7 dni po terminie? Tak czy inaczej trafisz tam pierwsza wiec czekam na dalsze info. Trzymam kciuki żeby coś się zadziało szybciutko, bo pogoda nam nie sprzyja...

Emilia a dostałaś jakieś wytyczne kiedy masz się pojawić. Jak jeździłam na Zaspę na ktg to za każdym razem miałam w karcie informacyjnej wpisane by się zgłosić po 7 dniach, a byłam u trzech różnych lekarzy.

Paula nie zostawili mnie więc nie napiszę jak się sprawy mają;)

Ja dziś sie wybieram do redlowa, jak mnie nie odesla z kwitkiem to dam znac:) jestem tydzien po terminie, mala cos nie chce współpracowac:/

Hej dziewczyny! Przede wszystkim gratulacje dla wszystkich swietzo upieczonych mamam. Ja właśnie wracam z wizyty. Mała 3520, termin porodu 19.06 i nie ma żadnych znaków, że przyspieszy. A wiec czekamy i nadal walczymy z upałami. Jakieś nowe info. z porodówki w Redlowie?

Dziękuję dziewczyny.
Katia jak u Ciebie?

Gratulacje. Dużo radości życze

Pozycja na boku mogłam wybrać jak chce rodzić.

Dziekuję dziewczyny korzystałam z piłki prysznic był nieczynny ale nie miałam i tak ochoty za szybko szło

Lala gratuluję! życzę szybkiego powroty do domu!

Lala gratulacje :-). W końcu nasze grono zaczyna się powiększać. Ja rodziłam miesiąc temu i po mnie to chyba wszystkie się trzymały co?

Inne tematy z forum

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...