Re: Majowo - czerwcowe mamusie 2013 (1)
ja swoje zwykle spodnie juz dawno porzucilam, chyba bym poprpstu sie udusila w nich. kupilam sobie kilkanascie par ciazowych spodni w charity shopach po 50p lub kolo funta i juz od dluzszego czasu w takich chodze. bluzki to roznie, bo duzo jeszcze nosze swoich troche ciazowek, ale niektore ciazowe jeszcze czekaja bo sa duzo za duze i na moim juz calkiem sporym brzuchu wisi mi worek poprostu. tez do chudzinek nie naleze, ale jakos mam takie wrazenie, ze strasznie mi szybko wszytko uroslo. jakby mi sie wszytkie wnetrznosci juz na gore przesunely i mi sie taki wielki brzuch zrobil. ale za tydzien mam egzamin na prawko, strasznie sie stresuje i mam nadzieje, ze pomoze mi troche ten brzuszek :D
bylam wczoraj na kontroli u poloznych- okazalo sie, ze nie slychac jeszcze serduszka, bo za wczesnie niby. ale juz czuje motylki w tym moim wielkim brzuchu wiec wiem, ze wszytko jest ok. dokladnie za miesiac bede miala wizyte u lekarza w pl, juz nie moge sie doczekac, mam nadzieje, ze dowiemy sie jaka plec sie nam przytrafila :)
0
0