Majowo - czerwcowe mamusie 2013 (2)

Lista majowo czerwcowych mamuś 2013

Maj 2013

04.05 Kasieńka79
07.05 kinki.em
09.05 Muszczek
12.05 ZielonaCytrynka
17.05 aniella
23.05 gani
24.05 _dee_
27.05 Kitka_86
27.05 Adziula

Czerwiec 2013

12.06 MamaJasia
13.06 ja_sama
14.06 h_and_m (haemka)
14.06 Aniaa
16.06 stokrotka24s
20.06 julka
21.06 Justa78
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Majowo - czerwcowe mamusie 2013 (2)

napisałam wiadomość prywatną do Ciebie;)

Cały czas mam dylemat... pierwszą rodziłam w Wejherowie i jestem bardzo zadowolona z tamtych standardów, a do Redłowa mam 5 minut i nie mogę podjąć decyzji na razie. Na szkole rodzenia oglądałam porodówkę w Redłowie i dla mnie to jakiś koszmar... sama nie wiem. Pewnie jeszcze wiele nieprzespanych nocy przede mną z tego powodu.
Hexusia a ty co bierzesz pod uwagę wybierając szkołę rodzenia i szpital do porodu?

no widzisz widzisz a gdzie będziesz rodzić Jotenka ?

Ja w pierwszej ciąży chodziłam do Pani Guć, wiem już co i jak u niej, podoba mi się to jak prowadzi zajęcia i odpowiada na wszystkie pytania:) lokalizacja mi odpowiada więc chyba się zdecyduję, jeszcze jestem ciekawa jak z kosztami za same ćwiczenia, bo wykłady mnie już nie interesują.

ja mam poważny dylemat pomiędzy szkołą Pani Guć a szkołą OchMamo;/

Ja se mogę nie mieć ochoty (i nie mam, zwłaszcza jak zimno i muszę wnosić synka na III piętro), ale dziecko nie będzie przecież cały dzień w domu siedziało, więc muszę ruszyć tyłek ;)

Ja mam zamiar zapisać się na zajęcia ze szkoły rodzenia p. Guć, tylko na same ćwiczenia. Po wizycie u lekarza (dopiero 22 stycznia) jak nie będzie przeciwwskazań to zadzwonię do niej i wypytam co i jak:) Bo jak na razie to nawet na spacery nie mam ochoty:(

Ja chodzę z synkiem na spacery codziennie i co drugi dzień biegam sobie na bieżni - i tyle ruchu. Teraz to taki już bardziej marszo-trucht, bo w pierwszym trymestrze tylko spałam i sobie przerwę zrobiłam, więc już nie chcę szaleć. Zajęcia były na SR i z tego głównie powodu chciałam iść w poprzedniej ciąży, bo wtedy tylko do sklepu wychodziłam ;)

ja sobie obiecałam, że będę w miarę możliwości aktywna w ciąży. ale po dwóch poronieniach boje się. może zacznę teraz jogować dla ciężarnych.

Witam się w Nowym Roku! Niech nam przyniesie szczęśliwe rozwiązania i radość rodzicielstwa :)
Widzę, że wasze Sylwestry równie udane, co nasz. W wąskim gronie, za to z dobrym napitkiem i obfitością jedzenia. A, co najważniejsze, własną sypialnią na górze. Biała sala skusiła nas już o 2, i to nie tylko mnie, ciężarną, ale wszystkich.

Dziewczyny, chodzicie może na jakąś gimnastykę dla ciężarnych? Mam kartę Mulltisport i chciałabym ją w ten sposób wykorzystać, może znacie jakieś zajęcia godne polecenia?
Jutro mają przyjść moje kije do nordic walking, więc będę deptać okolicę, ale przydałoby się coś bardziej zorganizowanego.
Pozdrowienia w ten słoneczny poranek.

u nas mimo,ze mialo byc spokojnie to bylo heh wesolo i poszlam spac o 5.30:-)) sama nie wiem jak dalam rade..po czym obudzilam sie o 9.30 poszlam do kosciola i tak sobie leze z ksiazka w lozku..mezus spi..ale dzisiaj to pewnie o 19 odjade:-)

wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok Wam i nam zycze.. oby maluszki byly zdrowe, porody szybkie i bez komplikacji.. duzo duzo sil i cierpliwosci:-)

Tobie również życzę !!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Życzę Nam wszystkim bezproblemowych ciąż,lekkich i szybkich porodów no i oczywiście najważniejsze:ZDROWIUTKICH dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tylko dziękuje, że mimo mojego stanu ten mój wieczór był spokojny ale patrząc okiem imprezowiczów był kiepski. połowa ludzi nawaliła. już ja wyciągnę konsekwencję !

I jak imprezy?? My oglądaliśmy tv i układaliśmy puzzle 3000, po czym poszliśmy spać o 23.30 - nie miałam już siły ;)

Aniaa zazdroszczę:) ja to mam ochotę w dresach wskoczyć pod kocyk:) nawet nie mam ochoty polsatu oglądać bo tam warszawska impreza będzie:(
Mimo wszystko życzę szampańskiej zabawy i aby rok 2013 był lepszy od tego mijającego:)

My zawiezlismy core do moich rodzicow na noc i mamy mala imprezke w domu:) Wlasnie koncze robic jedzenie i zaraz ide sie ubierac.
Szczesliwego nowego roku dziewczyny!:)

dokladnie mam to samo- nawet mi sie jakos specjalnie nie chce stroic na ta okazje :) jestem tak spiaca, ze nawet nie wiem czy doczekam do polnocy, a jeszcze maluch mi sie tak caly czas rozciaga w brzuchu, ze juz mi powoli niewygodnie :/

zycze wam wszytkim udanej zabawy no i szczesliwszego nowego roku, zeby byl lepszy niz ten konczacy sie! zeby wszytkie maluchy byly zdrowe, urodzily sie w terminie i bez komplikacji i zeby pozniej wszystko bylo tak jakbysmy sobie tego zyczyly :)

Haha, ja nawet nie zamierzam do północy siedzieć ;)

uuu widzę, że wszystkie mamy się na zabawę sylwestrową szykują hehe :P

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...