Mąka i Kawa

Pizzerie Bistro Jedzenie na wynos

Gdynia, Świętojańska 65

Fantastyczny lokal (1) Przypomniał mi się smak prawdziwej włoskiej pizzy. Pizza jest robiona na... Zachwycony Najlepsza pizza i kawa (1) Kiedyś przypadkiem znalazłam się w knajpce. A dziś jest ona moja ulubioną... KS Takiego miejsca brakowało w Trójmieście (1) Bardzo dobra pizza, w prawdziwie włoskim stylu. Zaangażowani pracownicy i... Mieszkanka Gdynii
Zadowolony klient (1) Pizza rewelacja, brakowało takiej w Gdyni. Bardzo polecam, miałam wrażenie,... Iwona Pyszna autentyczna pizza (1) Pyszna pizza, sympatyczna obsługa, wszystko świeże. Polecam! K Brawo ! (1) Ciężko napisać ocenę, ponieważ nie mam do czego się przyczepić. Pyszna pizza,... Tomek Przytulna, mała pizzeria (1) Pizza, jakiej ze świecą szukać w Polsce. Taką prawdziwą włoską jadłem tylko... Ryszard Jacek - opinia (1) Przede wszystkim jedzenie jest bardzo smaczne, czuć składniki wysokiej... Jacek Najlepsza w Trójmieście! (1) Doskonała, autentyczna pizza włoska na bardzo cienkim, lekko kruchym cieście,... Daniel Super-super! (1) Dla mnie wszystko - świetna pizza, swobodna obsługa, proste, ale nie... Alicja polecam (1) Pizza naprawdę bardzo dobra a kawę taką dobrą ostatnio piłam we Włoszech... Klientka Dobry klimat, świetna obsługa, słabe jedzenie (1) Entuzjastyczna obsługa, przyjemny mały lokalik oraz dyplomy wiszące na... rekonx Świetne miejsce i pyszne jedzenie ! (1) Pizza pyszna, kawka również. Obsługa bardzo miła. Może w w lokalu trochę za... KAma polecam (1) pizza naprawde spoko, ceny tez ok. jedynie obsluga i wystroj nie zachecaja do... gosia t. Brawo! (1) Pyszna pizza! Taka jaką jada się nad Morzem Śródziemnym czy Adriatykiem. Bez... Dorota MMMMMM pycha! (1) Obsługa świetna! Jedzenie pyszne, w dobrej cenie, świeże! Klimat typowo... Karolina magiczne miejsce (1) to miejsce z klimatem! SZYBCIUTKO PODANA,przepyszna włoska pizza. Świetna... antonina subtelne miejsce z wyjątkową atmosferą tworzących ją ludzi (1) Daję 6 za pyszną, subtelną kawę, 5 za pizzę, 5 za smakowite kanapki na... Marta R E W E L A C J A (1) Pizza za-je-bi-sta, lekka, nie przeładowana, dodatki (salami, rukola, sosik)... dobi Cappuccino (1) Za cappuccino - duży plus. kfr