Mąka i Kawa

Pizzerie Bistro Jedzenie na wynos

Gdynia, Świętojańska 65

Daria - opinia (1) Najlepsza pizza jaką jadłam:) Zrobiona na cienkim cieście, sos zrobiony z... Daria Super, najlepsza w Trójmieście... (1) pizza :) najlepsze chrupiące ciasto, super składniki, mały lokal :) super ceny! Kinga Bardzo dobra pizza (1) Jedyna strata punktów za malutki i ciasny lokal, jedzenie zawsze świeże i... Mikołaj
Mąka i kawa (1) Prawdopodobnie najlepsza pizza jaką jedliśmy, bez nadmiernej ilości sosów za... Marcin Bardzo dobra włoska pizza (1) Świetne ciasto, chrupiące brzegi, miękki środek - włoskie, oryginalne... dens bardzo polecam! (1) od trzech lat niezmiennie uwielbiamy ze znajomymi pizze z Mąki i Kawy; pizza... Kasia polecam (1) smaczna pizza nie tłusta fajne menu k3jt Smacznie jak we wloszech.Polecam :) (1) Pizza jest naprawde smaczna,a skladniki oryginalne.Wnetrze... Wojciech Smaczna oryginalna pizza wrócę tu jeszcze (1) Pizza przyrządzona na cienkim cieście, miękkim, acz lekko chrupiącym. Podana... werty Godny polecenia! (2) Świetna kawa i jeszcze lepsza pizza. Wszystko świeże i dobrej jakości w... 77 Pyszna pizza! (1) Przepyszna pizza na cienkim cieście! :) ciekawe menu i przystępne ceny! :)... S. Pysznie i przyjemnie (1) Lokal odwiedzałam kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Zarówno pizza jak i... Cleo Nic dodać nic ująć (1) Najlepsza pizza jaką kiedykolwiek jadałam. Świeże, pyszne składniki.... Ewelina Najlepsza pizzeria w Gdyni (1) Pizza jest tu wyborna. Nie ma lepszej w Gdyni. Jest dobre menu. W miarę... filipsko23 najlepsza pizza w 3mieście (1) dopóki nie odwiedziłam mąki i kawy myślałam że sempre w starej papryce jest... Magda Klimatyczne miejsce ze słabą imitacją włoskiej pizzy (3) Bardzo przyjemna obsługa ze strony właściciela, miły, zachęcający wystrój i... Robert_Napoli no nie wiem.... (1) Lokal malutki i mało tam powietrza- Klima chyba kiepska. No ale... ola Pyszna tradycyjna włoska pizza! (1) Pizzeria godna zaglądania do niej częściej. Składniki bardzo wysokiej... Pavik Polecam :) (1) Pizza wyśmienita. Nic dodać nic ująć. Jedyny minus to malutki lokal, ale... Mała Mi Cudownie (2) Byłam dziś u Was pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Kupiliście mnie... Joanna