Szczerze polecam!!! (1) Pani Jola malowała mnie na wesele oraz sesję plenerową. Wspaniały makijaż,... Sandra Make up projekt by jolanta hinz !!! (1) Przemila osoba, pelen profesjonalizm zaroeno w kosmetykach po lampe krzeselko... Dorota Najlepsza makijażystka świata! :) (1) Polecam każdemu Jolę. Jest to osoba w pełni profesjonalna, kreatywna,... Dominika
Makijaż na wesele (1) Bardzo polecam ! Na prawdę jestem zachwycona makijażem. Idealnie dopasowany... Angelika Makijaż (1) Cudowny makijaz!! Na weselu kazdy podziwiał. Polecam Panią Jole!! Pelen... Karolina Wspaniały makijaż! (1) Jestem zachwycona makijażem na bal magisterski. Pani Jola znakomicie trafiła... Magda Z całego serca POLECAM (1) Makijaż u Pani Joli robiłam w Styczniu.Efekt końcowy był niesamowity i... Monika Rewelacja (1) Polecam z calego serca Jestem bardzo zadowolona z makijazu Juz sie nie moge... Monika Czulinska Szczerze polecam! (1) Jeżeli ktoś zastanawia się jaki wybrać makijaż ślubny to z pewnością trafi w... Wiola Perfekcyjna metamorfoza (1) Pełen profesjonalizm, punktualność, kreatywność i zachwycająca osobowość pani... Maria Pełen profesjonalizm :) (1) Pani Jola malowała mnie na mój ślub. Przywiozła ze sobą całą górę kosmetyków... Magda Indywidualna lekcja makijażu - makijaż wieczorowy (1) Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim Panią Jolę. To profesjonalistka i... Dominika Magda M - opinia (1) Polecam jak najbardziej Panią Jole.Makijaż ślubny wyszedł idealnie ,robiony... Magda M Najlepsza (1) Polecam,polecam,polecam!!!! Makijaz niesamowity,piekny,trwały,poprostu... Asia znakomicie (1) W dniu wczorajszym korzystałam z usług Pani Joli. Makijaż przeszedł moje... Dominika Super (1) Trzykrotnie skorzystalam z oferty makijazu Pani wizazystki (makijaz slubny... Natalia Rewelacja (1) Gorąco i serdecznie polecam :) Panią Jolę odnalazłam naTargach Ślubnych -... Beata The best of the best (1) Najlepsza z najlepszych :) cudowny makijaż który był mega trwały przez cała... Ewelina super! (1) Polecam z calego serca ,korzystalam z uslug Pani Joli we wrzesniu... Aneta petarda! (1) Po spotkaniu z Panią Jolą mam dowód na to,że nie ma znaczenia ile masz lat... grubsa