Makijaż ślubny świadkowej (1) Super kontakt z klientkami , miła , uśmiechnięta sympatyczna Pani. Tworzy... Sara Makijażystka, która uratowała mój ślub! (1) W grudniu tego roku brałam ślub, miałam umówioną makijażystkę dla mnie i... Aurelia Pani Jolanta Tworzy z pasja ... (1) Pani Jolanta tworzy makijaże z pasja, z cała pewnością można stwierdzić, iż... Marzena
makijaż ślubny (1) W dniu mojego ślubu Jola wyczarowała najpiękniejszy, najbardziej delikatny... Monika Makijaż studniówkowy (1) Po raz pierwszy skorzystałam z makijażu u Pani Joli i jestem zachwycona... M Makijaż Okolicznościowy (1) Wszystkim serdecznie polecam Jolę! Niesamowita, pełna energii kobieta!... Paulina3105 Profesjonalna! Perfekcyjna! Przemiła! (1) Szczerze polecam Panią Jolę jako profesjonalną i utalentowaną wizażystkę.... Weronika, Borkowo Profesjonalistka w każdym calu (1) Makijaż wykonany przez Panią Jolę zrobił ogromne wrażenie na moich bliskich.... Ania, Borkowo Przecudowny Makijaż (1) Makijaż powalił na kolana wszystkich moich bliskich, był to makijaż specjalny... Edyta Gorąco polecam!!! (1) Pani Jola malowała mnie na wesele przyjaciół. Doradziła i perfekcyjnie... Monika Jestem zadowolona i bardzo polecam (1) Makijaż bardzo długo się trzymał, efekt oszałamiający, jakość kosmetyków z... Sylwia Efekt WoW (1) Wspaniała osoba o ogromnym talencie, niesamowite podejście do pracy,... Bianca Perfekcja w każdym calu! (1) Pani Jola jest przesympatyczną osobą, która kocha to co robi i widać to w... Aneta Polecam!! (1) Gorąco polecam!! Pani Jola to świetna wizażystka. Makijaż był przepiękny, za... Kasia Szczerze polecam (1) Profesjonalna, utalentowana, pomysłowa i przesympatyczna! Mój makijaż zrobił... Magda najlepsza profesjonalistka z najlepszych (1) Jestem absolutnie zachwycona praca Pani Joli. Z czystym sercem polecam Ją... Magda Goraco polecam (1) Pani Jola robila mi makijaz 10 czerwca br. Bardzo profesjonalny i bardzo... Kasia makijaż ślubny (1) cudowna osoba, pełen profesjonalizm. Pani Jola sprawiła, że w tak ważnym dla... Beata POLECAM !!!! :-) (1) Polecam , polecam....Jeśli chcesz oczarować wszystkich gości i zrobić... Ola Gorąco polecam (1) Pani Jola malowała mnie na wesele. Powiedziałam jej tylko ze mam wyglądać... Ewa