Dziękuję za piękny makijaż , czułam się wyjątkowo. (1) Jola super kobieta , genialna wizażystka. Czułam się jak księżniczka na swoim... Gabriela Kokoszewska Gorąco polecam!!! (1) Makijaż wykonany przez Panią Jola zaszokował wszystkich moich gości.Był... Justyna Moja ulubiona wizażystka, serdecznie polecam! (1) Makijaż profesjonalny pod każdym względem! Dobór i jakoś kosmetyków na... Magda
Najlepsza wizażystka w Trójmieście!!!!! (1) Pani Jolanta Hinzjest cudotwórcą! Niezależnie od tego jaka to okazja i jaki... Dominika Najlepsza!!! (1) Nigdy nie myślałam, że przeżyję taką wspaniałą metamorfozę. Makijaż jaki... Kasia młodsza i piękniejsza (1) Po makijażu u Pani Joli czułam się młodsza i piękniejsza . Polecam wszystkim... Alicja Najlepsza (1) Jezeli potrzebujesz profesjonalnego makijażu to jak najbardziej polecam Jole.... Czarna Polecam (1) Polecam Panią Jolę bardzo bardzo gorąco. Makijaż robi bardzo ładnie i... Kasia Star (1) Serdecznie Polecam :) Pani Jola to profesjonalistka w tym co robi :)))) star W 100% polecam !!! (1) Zdecydowałam się na makijaż u pani joli i to był strzał w dziesiątkę .Osoba... JOANNA Serdecznie polecam:) (1) Jeśli szukasz osoby, która perfekcyjnie zadba o Twój wizerunek na... Joanna Kornacka POLECAM!!! (1) Jeśli chcesz mieć rewelacyjny i trwały makijaż dzwoń do Pani Joli!... Klaudia Makijaż ślubny (1) Trzykrotnie skorzystałam z oferty makijażu Pani Joli Make Up Projekt (makijaż... Sandi