Makro- czy opłaca się kupować pieluchy, słoiczki i inne?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Forumki może któraś oridentuje się jak cenowo wygląda zakup w Makro pieluch i słoiczków dla maluchów- wyjeżdzamy na urlop i chcę zrobić zapasy na 2 tygodnie i nie wiem czy warto jechać do makro czy kupić stacjonarcie typu tesco/biedronka/rossmann...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Makro- czy opłaca się kupować pieluchy, słoiczki i inne?

hej, najdroższe jest tesco - odradzam zwłaszcza drogie są mleczka, kaszki. Ja zawsze zaopatruję się w Auchan
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w marko ceny są ok.jedynie mleko kupuję w Rossmannie lub na Allegro - bebilon

ostatnio jak byliśmy w Makro specjalnie spojrzałam na ceny pieluch :P (przygotowuję się mentalnie do zakupu) ;P

w Makro są droższe lub w tej samej cenie :P chyba, że trafisz na jakąś promocję ;)

iza a po ile jest bebilon w rossmanie?

Bebilon w Rossmanie jest po niecałe 35 zł, przynajmniej 1 ;)

Potwierdzam. Jak nie ma promocji, to w Makro ceny są takie same jak w innych sklepach, a czasem i droższe.

w Makro jest drozej no chyba ze jakas promocja, ja kupuje w Biedronce i Realu ( w realu sa czesto promocje Pampersów duza paka za 43 zł) Ostatnio pojechalismy do Makro i wyszlismy z pustyk koszykiem z produktów dla Dzieci nic sie nie opłacało. BYła niby promocha kaszek ale wychodziły o 20 gr taniej niz w BIedronce ale przy zakupe 3 tego samego smaku. To ja juz wole dac te 20 groszy wiecej i miec urozmaicenie

Inne tematy z forum

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...