groszek - opinia (1) Lekarze bardzo dbają o swoich pacjentów, podchodzą do każdego z dużym... groszek Katarzyna - opinia (1) Przemiła atmosfera, indywidualne podejście do klienta i świetnie dobrane... Katarzyna Bartosz - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Jestem zadowolony w 100% i polecam wszystkim. Bartosz
Beata - opinia (1) Jedna z najlepszych klinik. Szybkie terminy wizyt. Najlepsi specjaliści.... Beata Wiki - opinia (1) Gorąco polecam. Zabiegi wykonywane są na wysokim poziomie, robione bardzo... Wiki Evka - opinia (1) Lekarze z dużym zaangażowaniem podchodzą do każdego pacjenta, zlecili mi... Evka Aga - opinia (1) Polecam. Profesjonalne zabiegi na twarz. Panuje tu bardzo miła atmosfera.... Aga Dominika - opinia (1) Klinika i obsługa na najwyższym poziomie. Otrzymałam pomoc jakiej... Dominika Kasia - opinia (1) Powiem tak - ja lubię medycynę estetyczną za to, że czasem naprawdę może... Kasia Ninatukiewicz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Przez bardzo długi czas zmagałam się z problemem... Ninatukiewicz masaz plecow u pana fizjoterapeuty (1) niestety jestem bardzo rozczarowana i na pewno nieskorzystam, pan... jolanka vela shape (1) Skorzystałam z zabiegu Vela Shape po konsultacji z p.Pauliną. Oddała mnie w... Gina Ortopeda (2) Bardzo nieprzyjemna osoba w recepcji. Stwierdziła, że tu" pieniądze są... BB cool tech (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu. Przemiła Pani Kasia... Lidia CoolTech zaskoczyl ...:) (2) Miałam wątpliwości co do cudownych efektów CoolTecha....Pomyślałam , hmm..... Inna B. Cooltech - rewelacja! (2) Poszłam z mieszanymi uczuciami na zabieg kriolipolizy - myślałam, że kolejne... Grażka Tragedia! (2) Zadzwoniłam bo chciałam podpytać o laser do usuwania niechcianego... Ewa Wyraźna poprawa owalu twarzy:) (1) Jestem baardzo zadowolona z zabiegu podciągnięcia owalu twarzy za pomocą nici... Małgośka Odradzam ! (1) Zdecydowanie nie polecam i radze omijać szerokim łukiem. Zero szacunku do... N Zadowolony klient (1) Bywałem w różnych miejscach ze względu na problemy dermatologiczne... i od... Zen