Kiepska kosmetyczka - gwiazda Marta - nie polecam! (2) Fajne miejsce, ale kiepska obsługa. Panie kosmetyczki są tam chyba słabo... Mosodo Podologia (1) Polecam serdecznie panią Martę podolog wzrastał mi paznokiec tak bardzo , ze... Karolina dobra klinika (1) jestem bardzo zadowolona z wizyt chociaż musiałam chodzić do kilku klinik... kobieta
Po porodzie - tylko tam! (1) Jestem super super zadowolona. Po pierwszym dziecku miałam problem, żeby... AsiaK Dr Czarzasty-POLECAM!!! (1) Bardzo polecam- Pan Doktor to fachowiec. Byłam na zabiegu suunięcia zakrzepu... Madeleine pani Marta! :) (1) Pani Marta jest świetną kosmetyczką, regularnie korzystam z jej usług.... Magda polecam (1) W Małej Klinice klient/pacjent czuje się bardzo komfortowo. Piękny wystrój,... Magdalena Kosmetolog Domańska (1) Polecam Panią kosmetolog Domańska , wykupiłem pakiet 5 zabiegów w... BlackZone VelaShape (1) Korzystałam z zabiegów z groupona. Fajne efekty, cellulit zmniejszył sie... Karolina Czysto i ładanie (1) Pierwszy raz byłam w tak dużym, czystym i pięknie urządzonym gabinecie... Kisia Warto (1) Skorzystałam z usługi manicure i pedicure, w rewelacyjnej cenie 70zł!! do... Mabb Suer ceny! (1) Polecam- naprwdę niskie ceny. Była w zeszłym tygodniu na pedicur z... Mirka