Małgorzata Niedźwiecka

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, Jana Kilińskiego 3C/1

Bardzo polecam (1) Do Pani Doktor chodzę ja, moja mama i moja babcia. Wszystkie jesteśmy bardzo... Natalia Zdecydowanie odradzam (1) To lekarz, który nie interesuje się pacjentem, jeśli nic się nie dzieje lub... Była pacjentka Nie polecam (1) Wizyta trwa bardzo krótko i jeśli nie masz gotowych pytań to nie oczekuj, że... Versus
rewelacja (1) Bardzo kompetentna i chętna do pomocy profesjonalistka. Już przy umawianiu... Nadi Bardzo polecam, rzetelnie i przyjemnie :) (1) U pani doktor Niedźwieckiej leczę się od 2007. Długo zastanawiałam się jakie... Ewa taki lekarz to SKARB (2) dr Niedźwiecka jest od lat "moją" ginekolog. Jest to osoba, którą cechuje... kobieta Strach się bać. (2) Sugerując się pozytywnymi opiniami na temat i dr Niedźwiedzkiej udałam się na... Sosenka zadowolona młoda mama (1) Polecam dr Niedźwiedzką. Prowadziła moją ciążę. Jestem osobą dość panikującą... michelle szczerze polecam :) (1) Miałam bardzo niemiłe doświadczenia z mężczyznami-ginekologami oraz... Joanna jak dla mnie najlepsza, gorąco polecam! (1) Bardzo mnie dziwi wypowiedź niejakiej "Sosenki". Jeżeli wypisuje się takie... Aleksandra J. Polecam (1) Jest to druga pani ginekolog w moim życiu. Wypowiem się z punktu widzenia... Natalia POLECAM (1) Witam, przeprowadziłam się do Gdańska 0,5 roku temu. Żeby dowiedzieć się o... Ania Sz. Alicja - opinia (1) Gorąco polecam Panią Doktor wszystkim kobietom. Moje znajome też już się... Alicja Polecam (1) Zdecydowanie polecam Panią dr Niedźwiecką. Anna Super. (1) Pani dr Niedźwiecka prowadziła moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona, każda... Lidia J. Najlepsza jaka znam ;-) (1) Goraco polecam wszystkim ;-) Dorii Najlepszy lekarz (1) Polecam Panią Małgorzatę Niedzwiecką gdyz jest to lekarz jakich mało.W... Magda Kompetentna i rzetelna Pani Dr (1) Jestem pacjentką Pani Dr i to na pewno stałą. Pani Dr jest przemiła, wszsytko... Pacjentka :) Gorąco polecam :) (1) Jestem pacjentka dr Niedzwieckiej od paru lat, teraz prowadzi moja ciaze i... Sylwia Przyszła Mama - opinia (1) goraco polecam dla wszytskich" Panikar" takich jak ja!cudowna Pani Doktor! Przyszła Mama