"Mały Książę kontra kurczaki"

Myslalem ze bedzie scigal uciekajace kurczaki a zapowiadaja sie smuty ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

blurp

a ja i tak sto razy bardziej niż Małego Księcia kocham Niekończącą się Historię. Nie miałabym nic przeciwko, gdyby ją tak ktoś dobrze sfilmował.... Pierwszą część - do momentu zagłady Fantazjany powierzyłabym Timowi Burtonowi. Albo Miyazakiemu. Drugą, odrodzenie i przeobrażenia chłopca - Davidowi Lynchowi.

Nie mówiąc już o tym

że dużo bym dała za filmową wersję Kronik Thomasa Covenanta, zrobioną przez Lyncha.

Stworek

A ja nie ogladalem Niekonczacej sie Opowiesci :)

blurp

To nie oglądaj. Przeczytaj. Warto o wiele bardziej. Autor - Michael Ende.

Zapomniany "Dzień Dziadka"

Wczoraj hucznie wszędzie obwieszczano "Dzień Babci" i był artykuł i życzenia i takie tam różne... Dzisiaj jest "Dzień Dziadka" i ... cisza. To troszeczkę przykre i smutne, że tak dyskryminacyjnie traktuje się dziadków...

Z okazji DNIA DZIADKA - moim obu dziadkom i wszystkim dziadkom na świecie dedykuję to podziękowanie:

Dziękuję Ci za tyle chwil zrozumienia,
drobne gesty dobroci,
setki łagodnych uśmiechów,
które wypełniły moje życie.

Doceniasz i zachęcasz,
więc rozkwitam.
Dziękuję...

Dziękuję Ci za twoje kochane, dobre serce -
najlepsze, jakie można mieć.

Dajesz mi swój czas
- najhojniejszy dar ze wszystkich.
Dziękuję!

Dzięki Tobie wiem,
jak piękne może być życie,
że proste rzeczy tak naprawdę
są najważniejsze.

Zawsze mogę liczyć na Ciebie.
Dziękuję...

Kiedy stajesz przy mnie i mówisz,
że dam sobie radę, tak się dzieje.
Dziękuję!

Ogólnie, mężczyźni mają gorzej, jeśli chodzi o dni.

Dzień Dziadka, Dzień Ojca (obecny, lecz co najmniej o jeden schodek niżej na podium niż Dzień Matki), Dzień Chłopaka wymyślony niedawno jako odpowiednik Dnia Kobiet i o wiele mniej popularny.
Jako zadośćuczynienie proponuję 29 lutego uczynić Dniem Blurpa.
Zaś 31 października - Nocą Huberta. A to dlatego, że jako czerwonooki, pazurzasty, zębaty i kosmaty przedstawiciel instynktu -śledzącego -czujnie -wszystko -co -potencjalnie -nadaje -się -do -zjedzenia (jak by nie patrzeć, aspekt męskiej psychiki! wiem co mówię ;))), Hubert nie lubi wychodzić w dzień.

Stworek

e tam

blurp

e tam c o ?

Stworek

e tam czytanie ksiazki i e tam dzien blurpa

Martuś !

jupi! blurp! ;) to silniejsze ode mnie ale postanowiłam już Go/Jej nie męczyć ^_^ Jestem grzeczniutka a Ty masz zepsuty telefon :( jak to?!? czuje się odcięta od mojej terapeutki :( zgadnij co grają w radiu ! heeeeeeeeeey yaaaaaaaaaaa! :) jak zwykle sobie śpiewam i tym razem to moja Mamusia mruczy "zawsze chciałam mieć normalne dzieci" :) Nie chodzę już do klasy z kolegą O. :} tzn. zawsze czułam sie jakby Go nie było, ale teraz to jest juz zatwierdzone urzędowo. Poloneza mam już w pełni opanowanego, a jak Ty? Wogóle to chcę się z Toba zobaczyć, bo mi humor poprawiasz :P A teraz nie mam z kim pogadać, bo w necie pustki, więc kończę, bo czuję się jakbym Cię zanudzała ^_^'

blurp

hm.... wolałbyś noc i wolałbyś obejrzeć film. Tak? Wiesz, jak to się nazywa? Efekciarstwo! ;) ;) ;)

Fatuś!

23.01.dzień dobroci dla blurpa.
Telefon się wykąpał w nafcie i jest niet, ale kartę przekladam jak tylko ktoś spuści z oczu swój telefon(strzeż się:))więc nie martw się, Twoja terapeutka nie zostawi Cię w potrzebie.Nawet gdy jak krecik wylądujesz na saharze a lew nie dopuści Cię do bajorka.
A jak śpiewasz to robisz rączkami chórek?to jest dopiero patent.Zwłaszcza w miejscach publicznych:>
Się przeniósł/przeniosłaś/ go wyrzucili?
Poloneza nie tańczę choć śpiewam i jem pomarańcze.najpierw muszę nauczyć się chodzić w nieglanach.Ty wiesz że jestem niekobieca?szok.moja teoria z wygladem kierowcy tira się sprawdza.kiedyś w moje poprzednie-kartezjuszowskie wcielenie też ktoś uwierzy.
Ech.Taka twarz.Przyślę Ci zdjęcie na pocieszenie:>
Ty?nudna?i gdzie tu nielogika?:P
Przyjedź do mnie, hej!Bo z tą Asią to chyba nie teges co?Tak ja żem se pomyślala była(poczułam się jak kazik:))

Stworek

efekciarstwo ?
ja mysle ze niechciejstwo

prawda ze ladniejsze okreslenie ?

dobra rada....

podczas gry należy unikać stworów, które mają więcej niż jedną głowę...stanowczo odradzam, bardzo stanowczo!!!jeszcze sporo czasu zajmie mi dojście do siebie po zawarciu bliższej znajomości z sześciogłową hydrą!!!

p.s a jednak przeżyłam...i paru orków posłałam na tamten świat...

-co ona mówi?

-kto mówi?
-no, Agentka.
-żeby unikać wielogłowych stworów.
-hm, to ciekawe, a dlaczego?
-chyba ma nienajlepsze wspomnienia.
-że niby co?
-no chyba sam widzisz, narzeka że jest daleko od siebie i że musi dojść.
-Iii, tak to można z nerwów albo i od spadającej dachówki...a ile ich spotkała?
-jednego.... to znaczy sześciu.
-eej, to nie jest reprezentatywna próba!
-gdyby spotkała reprezentatywną próbę, jej słowa dobiegałyby teraz z mistycznym pogłosem i towarzyszeniem ektoplazmy. Względnie, mogłaby też poruszać talerzykiem.
-Hehehehehehehehe.
-Hehehehehehehehe.
-ej, możecie się w końcu zamknąć? Spać nie można!
-a ty, Trzeci, to się nie wtrącaj jak nie masz nic do powiedzenia.
-właśnie.
-gdybym mógł, to bym was unikał jak ognia. I miecza. Ona ma rację.
-cóż, ale nie możesz. Jak to się mówi w takich sytuacjach? Marzenia ściętej głowy?
-Hehehehehehehehe.
-Hehehehehehehehe.
-a pamiętasz kuzyna Archiego? Jego Czwarty zakochał się w dziewicy, którą dostał na pożarcie....
-tak, pamiętam, ale pozostałe podzieliły ją między siebie zanim Czwarty zdążył zaprotestować.
-poszlibyście spać, zamiast w nieskończoność gadać o pierdołach!!!
-no i Archie miał ze sobą poważny problem
-rozwiązany przy pomocy zębów.
-skutkiem czego był Czwarty B i Piąty.
-przymknijcie się w końcu!!
-taaak... zawsze się dziwiłem dlaczego jednogłowym nie odrastają. A swoją drogą, zęby to dobry sposób na rozwiązanie wielu klopotliwych problemów...
-nie no, ja z nimi dłużej nie wytrzymam....
-zęby? Masz rację....
-eeeej.... co tak patrzycie....chłopaki, no co w.....

Ładniejsze, blurp.

Jeśli to rzeczywiście ono, to ładniejsze, stopnieje w ogniu pierwszej fascynacji.
Tylo, że - ja wiem - ładniejsze ze swoją miękką dłonią stoi na straży ścieżki fascynacji... ;)

Stworek

ladnie powiedziane :)
zebym ja tak jeszcze rozumial o czym mowisz :)

Pierwszy raz

pierwszy raz jestem tu na tym Hyde Parku! poprostu chce utrzymywac kontakt z Polska a szczegolnie z Trojmiastem poniewaz mieszkalam wSopocie 6 lat!!!! i teraz niestety mieszkam w cardiffie!(wielka britania, Walia) no i jesli byscie tak do mnie pisali to bym sie napewno nie obrazila! :P lol Nazywam sie Ola mam 16 i lubie zespoly jak blink 182, Marliyn Manson, HIM, All American rejects, Nirvane, Audioslave, The Darkness...i wiele inych wiecjesli tak samo lubisz te zespoly lub chcesz pogadac mi to wcale nieprzeszkadzasz! lol wiec blagam piscie! :P 3-majcie sie!

Martuś!!!

co z Asią nie tak?!? musisz iść na imprezę, bo ja mam jak zawsze podwójną dawkę smutków do zapicia i musisz mi pomóc ;) Pije tylko Kubusie i ogoliłam jedna (narazie:) nogę =szykuję się ^_^
Odra się przeniosł i nie zdaje z nami matury (ja tez tak chce!!!) i jakoś tak dziwnie bez niego, chociaż się nie lubiliśmy ;( A zgadnij kto był na mojej studnióce?? Moja Wielka Niespełniona Miłość *_* tzn. ta nr1, czyli bez dziewczyny :-) Słiiiiit! poza tym muszę dziś odinstalować gg :( czuję się odcięta (może dlatego, że nie jestem krecikiem? :) i chcę Cię zobaczyć, bo list zgubiłam! Transport ( czyt. faceta z samochodem )chyba już znalazłam -juuupi
Poza tym myślałam, że dziś poniedziałek, a przez cały łikend robiłam sobie testy psychologiczne z których wynikło, że jestem beznadziejna ( a to niespodzienka ;). Jedynym pozytywem jest to, że dobrze się ze mną mieszka (tylko nikt nie chce!) i strace potencjalną pracę :)

Strusiu terapeutyczny ^_^

napisz mi smsa albo tu (bede zmuszać Kangurka, żeby czytała więc cenzuralnie poproszę ;) o ktorej mam wyjść po Ciebie na dworzeć. Niestety mam tylko PLN 0.17 na koncie :) więc nawet nie mogę puścić Ci sygnału ;( Jeszcze raz powtórze: 31.01.04, ok 17-18 Nie przyjmuje "nie" :P
AAAAA! 11 nominacji do Oscara dla "Powrotu króla" !!! JUUUUPI!!!

AAAA!!! Martuś!!

zapomniałabym najważniejszego! jadę sobie tramwajem i co widzę? "Bartosz Kalinowski i Włodzimierz Wyscocki-uderzające podobieństwo; koncert promujący płytę! " ^___^
napisz mi smsa, o której mam wyjść(niech stracę :) po Ciebie w sobotę na dworzec! Nie odpisze bo nie mogę, ale napewno odbiorę ;) pozdrów ode mnie Odrę i zapytaj Go o Formoraiga :P prooooszę *_*

f.

jeeesteś??

Fejt

Zgubiłaś list?Chyba nie chcę się z Tobą bawić:) myślę że z tą beznadziejnością to się jeszcze da polemizować ale mieszkać?Przecież Ty wpadasz w histerię jak masz krzywe kreski!:)Ja też nie mam komórki i odwagi powiedzieć rodzicom, że znowu znikam na weekend:D Kiedy będziesz na gg? Spoko Wisła będzie na przełomie stycznia i lutego przecież to spytam:>

Mart!

czy Ty mnie wogóle czytasz?? nie mam gg!!! :( i nie będę mieć :(
i nie cierpię statków, bo przez ORP "Ryś" mam ocenę niżej z historii :( obraże się jak nie przyjedziesz więc lepiej znajdz sposób na rodziców :)

Fejt

no nie czytam!dbam o zdrowie psychiczne:) to do Ciebie zadzwonię w piątek ale chyba jednak nie dam rady:( a statki są fajne.popłyniemy sobie do norwegi.

:(

cholernie głupi i bezsensowny dzień :(

Fate

Domiśku wyterapeućmy się wzajemnie może co??a dzień wykasujmy jakoś.

Martuś :)

oki, będę juki-juki ^_^ Kangurek Cie całuje i ja też :*
nawet Ci wybaczę :*
trzymaj się ciepło :)

z cyklu wyszperane w sieci...

polecam fanom Tolkiena.

Co do mnie dotarło..

Nie zapomnijcie włączyć głośników.

Stworku

Danny Elfman dostał nominację do Oscara za muzykę do Big Fish.
Ciekawe kiedy ten film będzie u nas.Idziemy do kina!!!!!

Co to za smieciowe rozmowy????Zalosc bierze

:-((((((((

Agetko

tak, wiem. Chętnie pójdę na to do kina, choćby po to, żeby usłyszeć Jego muzykę w "....(wycięte kryptoreklama;)) - Sound Of The Future" czy jakoś podobnie, z tego co słyszałam na ostatnim seansie.
Coś mi mówi, że kroi się film zbliżony do Edwarda Nożycorękiego, czyli z rodzaju takich, które Burtonowi wychodzą najlepiej. Bo to nie za Marsjanie Atakują i za Planetę Małp cenię go tak bardzo...

a, głos z przeszłości.

jeszcze nie zza grobu?
szkoda.

blurp

chodziło tylko o to, że kiedy przychodzi fascynacja, nie ma racji bytu coś takiego jak lenistwo, bo się go po prostu nie czuje, bo się ma wtedy skrzydła. Albo śmigło - jak kto woli. ;)
Często tylko, żeby dać fascynacji pole, trzeba najpierw zaangażować zmysły i zmęczony po pracy umysł w coś nowego (zamiast np. przwerócić się na drugi bok pod kołdrą). Na przykład przeczytać książkę ;)

Jakaś Ola, lat 16

wyciąga dłoń na powitanie, a w załączniku pisze: Happytreefriends.
Muszę przyznać, że moja dłoń jest nieco zaniepokojona. W Happytreefriends rozmaite krwawe różności przydarzały się dłoniom, w najmniej spodziewanych momentach....

Stworek

Aha ...
w cos nowego powiadasz ???
bardzo dobry pomysl z ta drzemka ;)

Stworku,

masz rację, szkoda...że to nie głos zza grobu, a może z wysypiska skoro śmieciem się sam nazwał.

blurp

owszem, nowego. Cos, a nie kogos. I umysl, a nie.... ;)

Stworek

mi sie przy tym dobrze mysli ;)

blurp

skoro tak, to mniemam, że poważny filozof z Ciebie ;)
Jaki jest świat?

Stworek

Przyjemny ;)

patrzcie go,

różowy okularnik z tego blurpa ;)

Z daleka

...z daleka czyli z Poligonu turystycznego w Borneo, co łatwo zbadać po adresie IP.
Jeszcze żyję, kiedyś wrócę. Oddam długi, zażyczę się w NFZ

Dr.Albert

wracaj szybko
lekarz mi potrzebny
jakaś epidemia panuje u mnie domu....

ZAPROSZENIE NA WALENTYNKI!!!!

Moze to co tutaj napisze nie nawiazuje do jakiegos tematu ktory tu prowadzicie ale to nic. Jesli odwiedza to forum dziewczyna ktora PODEJZEWA ZE WALENTYNKI SPEDZI SAMA A NIE BARDZO MA NA TO OCHOTE TO MOZE SKOZYSTA Z MOJEGO ZAPROSZENIA! MAM ZAPROSZENIE DO HOTELU HOLIDEY INN NA KOLACJE PRZY SWIECACH I WIECZOR FOLMOWY!!!!Nie oczekuje niczego w zamian chodzi mi tylko o mile towarzystwo, najlepiej jesli byla by to dziwczyna w wieku 19-20 lat!!!! Kontakt trzynasty.poczta@interia.pl

A ja mam 16 lat i czy moge do Holideyu INN z tobą

czy tylko starsze lubisz??

K.

wydaje mi się, że Twoja oferta jest już nieaktualna, prawda? więc nie bałamuć małolat tylko idz z G. ;)

życzliwa d.

AAA!A to ja wiem kim jest K.i kim jest G.i kim jest D.też wiem.A powinnam udawać zę się nie domyślam pewnie?no trudno:)

KTOKOLWIEK WIDZIAL

CZESc!!!Kto mi powie gdzie moge znalezc informacje o takim zespole z gdanska-Karmacoma.Bylem na ich stronie ale niewiem co sie z nimi stalo?Czy zespol sie rozpadl?zawiesil dzialalnosc?Podobno Milena chciala wyjechac do Szwecji???Lubilem ich klimaciarska muzyke i bylbym wdzieczny za info.Dzieki.

do życzliwej d

Kim sa G i K to wiem ale kim jest D to sie nie domyslam :( ? A co do tych 16 lat to troche za malo :) !!!!

inwazja drzewek

ale fajny pomysł!!!

Agentko, czy masz jakiekolwiek wątpliwości co do tego kto mógł być tajemniczym zasadzaczem?

bo ja nie. To był Totoro. Ani chybi.

podpowiedź dla k.

DO re mi fa so la si DO!

Zawrot glowy

M - D juz mi sie myli pozatym logujesz sie z roznych adresow :/ !!!! I kto to jest Domyslna "M" to ta sama osoba co D ????

Coś w sam raz dla dzisiejszej młodzieży

Wyrabiajmy wśród naszych dzieci odwagę i twardy charakter...

ABECADŁO wbiło się na HP?

Pozdrawiam wszystkich

Podziekowanie

Donia dzieki za ta prace jestes wielka !!!!! Urodze Ci za to dziecko albo nawet blizniaki !!!!

Abecadło? Może być...

zaraz, jak to szło? AIUEO. AKASATANA HAMAYARAWA. N. I dalej: Ka Ki Ku Ke Ko....

...

adin ...
dwa ...
tri ...
wasze powieki sa ciezkie ...

powieki opadają

wygodnie delikwentowi na miękkim łóżeczku, ciepło pod kocem....
czetryrie, piat, szesc.... mięśnie rozluźniają się....
siem, wosiem.... spod koca słychać trzask odbezpieczanej broni....

taaaaaa

może ktoś mi powie jak się wyleczyć z gigantycznego bólu głowy?!rety zawsze jak mam wolne to dopada mnie ta choroba!!nie można tego nazwać syndromem poimprezowym, gdyż z powodu tego bólu zrezygnowałam wczoraj z zabawy tylko grzecznie poszłam spać....

p.s tak Stworku to był Totoro, tylko on mógłby wpaść na tai pomysł!!!

Ceny biletów

Dlaczego bilety do teatru muzycznego są takie drogie ? !!!!!!!!!!!!!!!! Jestem studentką, reprezentuje sobą pewien poziom, mieszkam w Trójmieście- kolebce sztuki Pomorza i co z tego mam? Nic. Bo nie stać mnie na na uczestniczenie w KULTURZE.

Herbata

Życie jest trochę jak herbata w torebce. Każdy zalewa wrzątkiem, a potem wyciska dla siebie całą esencję. Niektórzy nawet dodają cytrynę! A mało kto słodzi... A w ogóle, to taka torebka się może łatwo porwać. Ale nawet porwaną da się jeszcze dla kogoś zaparzyć (trzeba tylko cedzić fusy!). Pozdro ;)

Dominika

zawsze mozesz przeczytac ksiazke :)
bardzo kulturalne zajecie :)

Stworek ma podobno fajne ;)

Dominika

...albo pójdź na operę bądź na balet... polecam Księżniczkę Czardasza, bo to operetka, albo Wesele Figara, bo to wspaniała opera komediowa :)

"Ucho"

Wiecznie usmiechniety R. Kudelski w roli Aznavour - niee to nie to

Villemo

ja zgubiłam Twojego maila!!! i nie mam jak napisać maila z adresem bloga.zajrzę tu jutro i zobaczę, czy odpisałaś.
pozdrowienia.

a my

pójdziemy w Walentynki odwiedzić groby.

walentynki

Walentynki są świetne!To co, że kiczowate to jest cały urok-dostajesz obrzydliwego misia skrzeczącego ajlofju i zamiast jah robisz hał słiiiid.
Żeby nie było;)-Ja nie dostaję.

FATE/powiedz tylko taktak/

proszę proszę proszę chodźmy na kasprzyckiego proszę proszę proszę

Fate/dla motywacji/

ale chodżmy!proszę proszę proszę ja muszę bo się minę z moim fate wytumaczę Ci na koncercie bo idziemy prawda?proszę proszę proszę.

martusia:)

co to kasprzyckiego ?

marta

a co do walentynek masz racje :)
kazda okazja jest dobra zeby sobie " dziabnac " :)

Do niezdecydowanych

Widze ze zdania na temat walentynek sa podzielone! Ja wam powiem czy walentynki sa super czy nie w niedziele!!!!

blurp

no wiesz!? ja się staram, ubieram w ładne słówka, zabarwiam emocjonalnie, udaję romantyczną i wrażliwą a Ty mnie ot tak demaskujesz.no dobra o dziabanie chodziło;)

ps.kasprzyckiego to taka ulica;)))))

w temacie Walentynek

a ja w walentynki będę sobie siedzieć na kolejnej sesji rpg i zastanawiać się jakiego to potwora spotkamy za następnym rogiem....

Walentynki??

hmmm, walentynki nie są świętem polskim co już mnie do nich nie zbyt pozytywnie nastawia.. mogę powiedzieć jedno zdanie, walentynki to ŚCIEMA!!!! czy kochać się nie można każdego dnia?? czy potrzebne nam jest takie święto?

martunia

konkretna dziewczyna :)

ps. ladnie to tak oszukiwac z kasprzyckim ? ;)

sprzeczna

kazdego dnia ???
oczywiscie ze mozna :)

sprzeczna

można.w walentynki TEŻ.i o to chodzi.

blurp

konkretna dziewczyna-to bodobno paradoks!:)
ps.nieładnie, wiem:)

plan

yyy ja chyba na niewłaściwy statek trafiłem służbowo ;-) ale wszystkich ładnie pozdrawiam, kłaniam sie damom, starcom i młodzieży. na walentynki mam plan jeden z którego nie wiadomo co wyniknie, ale dostałem dziś cynk że sprawa już sprawdzona, działa i gites. ale on nie jest miłosny, ten plan.

HA HA

Pozdrawiam całe 3-MIASTO no dobra Rumię i Redę też .
A i Weiherowo tylko nie wiem gdzie to jest hahaha ,
może na końcu świata hahaha!

Agentko

Ojoj, szkoda, że nie zobaczyłam wcześniej Twojej informacji... Mój mail poniżej :)
Pozdrowienia!
I wielu udanych sesji. W Walentynki też :D

pogrubiony wiedźmin z południa

a chociaż miłosierny??

Villemo

mam nadzieję, że kartka dotarła.
ciepło pozdrawiam.

Martuś!!!!!!!!

pisze to Natal, bo ja nie moge dziś być-kończę lekcje o 16;00 wiec nie zdąże do Kangurkowa:((Postaram sie być jutro.To napisal Dominis na kartce co by Natal mial nie zapomniec:))pozdrawiam cie ja-Natus co cie dawno nie widzial a pamieta:))z...bazuny..

prawie fate:)

o!dzięki dzięki!to ja jutro będę czekać w norce na hobbita:)ferie teraz, a kwidzyn taki ładny zimą...tak natal to było zaproszenie!:)

Do WaleniaTynkow

nadaja sie murarze... tak samo jak do ich kladzenia... hmm...

Jedni walą tynki inni wychodzą za siebie w Walentynki

Jutro huczne wesele kolejnej pary z Gratkowej epoki.
Nic nie łaczyło tak mocno, jak gazetowa wersja Hydeparku.

Chlip, chlip...

...ze wzruszenia

Martuś!

to ja- cała Dominiś i cała Fate (pół na pół ? :) właśnie zniknęłaś z gg, kiedy ja przyszłam :( na Kasprzyckiego idź z blurpem najlepiej, bo ja jestem spłukana, głodna, nieklimatyczna i w tragicznym nastroju, bo mnie K.(rzyś) nie pamięta i sie pyta kto zacz! Wisła nie chce pożyczyć mi płyty i nawet pisanie śniegiem w kominie mi nie pomoże. Musze sie wyspać, a wogóle to koncert jest w walentynki! I tak bez rezerwacji się pytasz? przecież ja od listopada juz mam zajęte terminy ;)Dotarł gołąb z listem?zgorszyłam Cię? jeśli tak, to wiedz, ze to wszystko Twoja wina! ^_^ a spać u mnie możesz jak najbardziej. Mamuś sie ucieszy, bo nadal twierdzi, ze jesteś "grzeczniutka i normalna", a ja to niby nie ^_^ Kangurek nie lubi mojej nowej filozofii życiowej:)
buziaki :*

AAA!

zapomniałabym! już prawie wiem kim jest Formoraig! Mój ksiądz Go zna ! ale obiecałam Ławie, że nie będę Go (Formoraiga, nie księdza:) molestować -trudno, niech stracę ;)
chcesz jechac ze mną do częstochowy 12.03? w jedną strone będziemy trenować a pózniej nawracać się ;)
prooooszę :)

Inne tematy z forum

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...

Vibracje (7 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Jeśli dziś piątek, to czytamy Ziemkiewicza (45 odpowiedzi)

Dziś piątek, dzień postny, ale Ziemkiewicz nie zważa i daje czadu:...