Mam mieszane uczucia, co do wrażeń o tym obiekcie

Temat dostępny też na forum: Arena LaserTag
W zeszłym roku razem ze znajomymi zorganizowaliśmy w LaserTag Arena Gdańsk część wieczoru kawalerskiego. Było świetnie: przemiła obsługa (dziękujemy p. Agnieszko!), świetny klimat, dużo śmiechu. Wczoraj ponownie odwiedziliśmy to miejsce, w nieco zmienionym składzie i wrażenia totalnie inne: już na wstępie zostaliśmy niezbyt miło przywitani, jakieś dziwne komentarze, niezbyt przyjazne nastawienie. Liczyłem, że takie nastawienie się zmieni w trakcie, bo choć byliśmy w 12 osób i momentami było głośno, to jednak jest przecież element zabawy i za to płacimy. Niestety, niewiele w kwestii jakości obsługi się zmieniło, dużo rzeczy było robionych "z wielką łachą" i strojeniem min. Ok, wiadomo - można mieć czasem gorszy dzień, ale takie rzeczy nie powinny mieć wpływu na jakość obsługi. Teraz mocno się zastanowię, czy skorzystam ponownie i czy polecę, czy jednak odradzę znajomym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mam mieszane uczucia, co do wrażeń o tym obiekcie

Prosiłbym o kontakt z właścicielem celem wyjaśnienia sytuacji. Takie zachowanie obsługi jest niedopuszczalne, zły dzień, złym dniem, ale klient nie ma prawa tego odczuć! Proszę o kontakt pod adres mail biuro@rudykot.pl, lub telefonicznie, numer do właściciela jest na naszej stronie www.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0