Klara Anaż - ocena (1) Było super, polecam każdemu moje dzieci były zachwycone na pewno przyjdziemy... Klara Anaż Milada Vytkovska - ocena (1) Jest mega! Zawsze jest bardzo ciekawie! Milada Vytkovska Hubert - ocena (1) Turbo fajne miejsce, aby spędzić czas z grupką znajomych, którym nie straszna... Hubert
Daniel Słowik - ocena (1) Urodziny w Strefie Zoltar to niezapomniana przygoda! Dzieciaki bawią się... Daniel Słowik Grzegorz Papież - ocena (1) Fajnie się strzela do znajomych lub do swojej rodzinny Polecam Grzegorz Papież Maja - ocena (1) Najlepsze urodziny w moim życiu!! dużo atrakcji i niezapomniane wspomnienia,... Maja Amelia - ocena (1) Super przygoda,najlepsze urodziny w moim zyciu bardzo polecam Amelia Łukasz - ocena (1) Świetna zabawa, przyjemnie się gra z klasą Łukasz Alicja - ocena (1) To już nasze 3 urodziny w tym miejscu. Dzieciaki jak zwykle bardzo... Alicja Marek - ocena (1) Było super ! Dzieciaki zadowolone :) Pyszna kawka Marek Piotr - ocena (1) Niesamowite miejsce z wieloma ciekawymi atrakcjami zarówno dla młodych jak i... Piotr Oliwia - ocena (1) Świetny sposób na integracje Oliwia Lila - ocena (1) Mega super miejsce! Lila Agnieszka Szyszło - ocena (1) Super miejsce na urodzinki dla dziecka, miejsce godne polecenia Agnieszka Szyszło wiktoria - ocena (1) naprawdę cudowne miejsce bardzo dobra obsługa jestem zachwycona moje dzieci... wiktoria marta - ocena (1) Najlepsze urodziny w trójmieście z najlepszą obsługą marta xxx - ocena (1) Świetne miejsce do zabawy Pani Oliwia bardzo miła i pomocna. Polecam! xxx Paulina - ocena (1) Świetna zabawa, organizowałam urodziny dla dziecka. Bardzo miłe Panie z... Paulina Adrian Kolberg - ocena (1) Naprawdę świetna obsługa. Pani Oliwia, która była na recepcji była do serca... Adrian Kolberg andrzej skiba - ocena (1) świetna obsługa, świetna cena i super atrakcje - dzieciaki bardzo zadowolone... andrzej skiba