Adam - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa - podejście do klienta niezwykle fachowe,... Adam Wiktoria - ocena (1) Najlepsza impreza urodzinowa mojego brata, dzieciaki bawiły się... Wiktoria Sławek - ocena (1) Rewelacja. Byłem pierwszy raz i jestem pod wrażeniem organizacji. Można... Sławek
Oli - ocena (1) Świetna atmosfera, atrakcja której każdy powinien spróbować. Polecam ;) Oli Tomasz - ocena (1) Moje dziecko super się bawiło w swoje urodzinidzny Tomasz Maja - ocena (1) Super zabawa dzieci mega zadowolone! Polecam dla wszystkich! Maja Ola - ocena (1) super miejsce na organizacje urodzin!!dzieci zadowolone. pozdrawiam Ola Dawid Góral - ocena (1) Polecam bardzo, dzieci bawiły się świetnie się bawiły, napewno będziemy... Dawid Góral Basia - ocena (1) Świetna zabawa, świetna obsługa i wspaniale spędzony czas. Bardzo gorąco... Basia Zofia - ocena (1) Super polecam świetna obsługa. Czas cudnie spędzony Zofia Kasia - ocena (1) Dzieci zadowolone pozdrawiam z rodzinką Kasia Aleks - ocena (1) Wszyscy w pełni zadowoleni, super obsługa i atrakcje, które spełniły nasze... Aleks Michał - ocena (1) Serdecznie polecam na organizację urodzin dla dzieci. Mój młody był tutaj na... Michał Klaudia - ocena (1) Świetnie zorganizowane urodziny! Dzieciaki w wieku 10-11 lat bardzo polecają!... Klaudia Barbara - ocena (1) Urodziny przebiegały bardzo sprawnie, dzieci cały czas były pochłonięte... Barbara M - ocena (1) Polecam:) atmosfera,pracownicy oraz rozrywka na 6+ :) M Alek - ocena (1) Rewelacja! Bardzo miła obsługa! Wszystko super wytłumaczone ! Alek Magda i Robert - ocena (1) Genialne miejsce, urodzinki wyprawialismy już kilka razy i z roku na rok jest... Magda i Robert Mirosław - ocena (1) super urodzinki super zabawa polecam Mirosław Krzysztof Masłowski - ocena (1) Super się bawiłem strzelając do znajomych Krzysztof Masłowski