Mubi - ocena (1) Buło superpwooooloooo polecam Mubi Jarosław - ocena (1) Rollercoaster VR jako dodatek do urodzin to najlepsza opcja! Dzieci szaleją,... Jarosław Marek - ocena (1) Sportowa rozrywka dla każdego z nutką ryzwalizacji! Atrakcje wirtualnej... Marek
Magda - ocena (1) Mega zabawa świetnie Magda Mirek - ocena (1) Super zabawa! Świetna organizacja całego wydarzenia Mirek Agnieszka - ocena (1) Super urodziny mój bombelek jest zadowolony. Mila obsługa polecma!!! Agnieszka Tomek - ocena (1) Świetne zorganizowane i dobrze przygotowane urodziny. Jak dla mnie 10/10 Tomek Mama Gosia - ocena (1) Fajne urodziny dla dzieciaczków, 10/10 Mama Gosia Kinga - ocena (1) Świetna obsługa i amtmosfera, każdy znajdzie cos dla siebie! Polecam! Kinga Daniel - ocena (1) Niesamowita zabawa i odwieczna rywalizacja, obsługa miła i pomocna.... Daniel Anna - ocena (1) moja corka miala tutaj urodziny, super sie bawila i bardzo polecam to miejsce Anna Karolina - ocena (1) Organizowaliśmy naszej córce urodziny w Strefie Zoltar w Gdyni i jesteśmy... Karolina Marek - ocena (1) Super obsługa, ceny jedne z niższych w trojmieście, radzę szybko robić... Marek Julka - ocena (1) Super obsługa, ceny okej, polecam na zorganizowanie urodzin dla dziecka. Moj... Julka Alicja - ocena (1) Super zabawa dla starszych i młodszych ! Nasze dzieci świetnie się bawiły,... Alicja Mateusz D. - ocena (1) Mega fajna zajawka, dobrze rozbudowane pole gry i mega fajny sprzęt do... Mateusz D. Salem Średniawa - ocena (1) Wpadłam na Arenę z moimi znajomymi po tym, jak zachęciły nas dobre oceny. Na... Salem Średniawa Katarzyna - opinia (1) Dzieci bardzo zadowolone, obsługa super kino 5D dostarczyło dużo wrażeń .... Katarzyna Ewa - opinia (1) Dzieciaki meeeega zadowolone. Polecam. Ewa Weronika - opinia (1) Mega super Bardzo miła obsługa i świetna zabawa!! Polecamy Weronika