Ewa - opinia (1) Dzieciaki meeeega zadowolone. Polecam. Ewa Weronika - opinia (1) Mega super Bardzo miła obsługa i świetna zabawa!! Polecamy Weronika Polecam (1) Było naprawdę Świetnie idealne miejsce żeby zrobić urodziny dla dziecka to... Tata
Super paintball (1) Serdecznie polecam Dziką Strefę. Profesjonalna obsługa, dobrze przygotowane... Paola Polecam (1) Super miejsce, dobry klimat! Obsługa miła i konkretna, dba o bezpieczeństwo.... Maćko z Gdańca Paintball elektroniczny (1) Byliśmy bardzo zadowoleni, polecamy! Kacper Gorąco polecam (1) Miejsce profesjonalnie przygotowane do rozgrywek paintballowych . Wyraźny... Marek Wszystko mega fajnie (1) Na Dziką Strefę trafiłam przypadkiem i nie przepadałam nigdy za tego typu... Barbasia Mega (1) Mega najlepsza miejscówka na kawalerski z paintballem i ogniskiem! Właściciel... Kłak mocne doznania! (1) polecam przede wszystkim ze względu na mocne i realne doznania podczas walki.... Grzesiek Rewelka ! (1) Elastyczne podejście właściciela do organizacji eventów to zdecydowanie mocna... Futrzak Najlepszy paintball na pomorzu. (1) Byłem na wieczorze kawalerskim. Super lokalizacja - kilka pól do paintballa:... Tomek Warto tam wrócić (1) MEGA lokacja ! Z Gospodarzem da się spokojnie dogadać i zaplanować sobie... Balin Super (1) Jak w tytule. Super spędzony czas, profesjonalna obsługa. Warto kawałek... Marcin Fun, fun, fun (2) Ekstra miejsce, szeroki wybór rozrywek, a wszystko w super cenie. Agnieszka Dzika Strefa (1) Zacnie spędzony czas, szczególnie off-road na quadach - trasa odpowiednia dla... Daria Świetny sprzędzony czas (2) Super podejście do klienta, dobry sprzęt, ciekawe scenariusze ,klimatyczna... aga Świetna zabawa (1) Super miejsce na zabawę w męskiej ekipie! Dobre atrakcje na rozpoczęcie... Piotr Serdecznie polecam KAŻDEMU! (1) Świetna zabawa! Wyprawiłam chłopakowi w tym miejscu urodziny, mogliśmy... Beata Super rewelacja, najlepsza Arena na świecie! (1) Super rewelacja, najlepsza Arena na świecie! Byłem, widziałem, przyjdę... Tom