Tomek - ocena (1) Świetne zorganizowane i dobrze przygotowane urodziny. Jak dla mnie 10/10 Tomek Mama Gosia - ocena (1) Fajne urodziny dla dzieciaczków, 10/10 Mama Gosia Kinga - ocena (1) Świetna obsługa i amtmosfera, każdy znajdzie cos dla siebie! Polecam! Kinga
Daniel - ocena (1) Niesamowita zabawa i odwieczna rywalizacja, obsługa miła i pomocna.... Daniel Anna - ocena (1) moja corka miala tutaj urodziny, super sie bawila i bardzo polecam to miejsce Anna Karolina - ocena (1) Organizowaliśmy naszej córce urodziny w Strefie Zoltar w Gdyni i jesteśmy... Karolina Marek - ocena (1) Super obsługa, ceny jedne z niższych w trojmieście, radzę szybko robić... Marek Julka - ocena (1) Super obsługa, ceny okej, polecam na zorganizowanie urodzin dla dziecka. Moj... Julka Alicja - ocena (1) Super zabawa dla starszych i młodszych ! Nasze dzieci świetnie się bawiły,... Alicja Mateusz D. - ocena (1) Mega fajna zajawka, dobrze rozbudowane pole gry i mega fajny sprzęt do... Mateusz D. Salem Średniawa - ocena (1) Wpadłam na Arenę z moimi znajomymi po tym, jak zachęciły nas dobre oceny. Na... Salem Średniawa Katarzyna - opinia (1) Dzieci bardzo zadowolone, obsługa super kino 5D dostarczyło dużo wrażeń .... Katarzyna Ewa - opinia (1) Dzieciaki meeeega zadowolone. Polecam. Ewa Weronika - opinia (1) Mega super Bardzo miła obsługa i świetna zabawa!! Polecamy Weronika Polecam (1) Było naprawdę Świetnie idealne miejsce żeby zrobić urodziny dla dziecka to... Tata Super paintball (1) Serdecznie polecam Dziką Strefę. Profesjonalna obsługa, dobrze przygotowane... Paola Polecam (1) Super miejsce, dobry klimat! Obsługa miła i konkretna, dba o bezpieczeństwo.... Maćko z Gdańca Paintball elektroniczny (1) Byliśmy bardzo zadowoleni, polecamy! Kacper Gorąco polecam (1) Miejsce profesjonalnie przygotowane do rozgrywek paintballowych . Wyraźny... Marek Wszystko mega fajnie (1) Na Dziką Strefę trafiłam przypadkiem i nie przepadałam nigdy za tego typu... Barbasia