Bardzo rozczarowujące (2) Niestety wrażenia z rozgrywki są bardzo słabe. Sprzęt jest bardzo... Jack Arena LaserTag - Opinia (1) Niestety moje wrażenia nie są zbyt ciekawe. Sprzęt jest przestarzały i mocno... Kris Naprawdę polecam! (1) Naprawdę polecam! Prawie wszyscy byliśmy pierwszy raz i świetnie się... Defner
Deszcz nie straszny (1) Świeżo po wizycie, trochę kropiło, ale obsługa bardzo pomocna, ściereczki,... mucholape zabawa (1) super sprawa sporo ruchu pzy niesamowitym klimacie arena jest fajnie... zaba Ogólnie OK, ale... (1) ...bywałem na hali firmy 3 town paintball jeszcze w Gdyni, zawsze było miło i... AT Urodziny dla dzieci (3) Zorganizowaliśmy 10-te urodziny dla naszego syna. Arena jest zupełnie... Klaudia Super obsługa (1) Wpadli do nas znajomi z Krakowa wracając z Łeby stwierdziliśmy że można by... Basia L Super miejsce (1) Robilismy tam kawalerski. Bylo naprawde super. Quady i paintball :) Paweł pole dla liliputów (1) byliśmy kiedyś z własnym sprzętem - pole zrobione dla karzełków, nie polecam... Olaf Polecam (1) Bardzo fajne pole prowadzone przez super ludzi, granie bez spiny w miłej... Paweł rewelka (1) byłam kilka razy, za kazdym razem obsługa naprawde mega pomocna ( na... asia Wyzysk całkowity (2) Witam Byłem wielokrotnie na paintballu w tym miejscu i jest coraz gorzej,... Nie zadowolony klient polecam! (1) Super rozrywka zarowno dla mezczyzn jak i kobiet! Można sie niezle zmeczyc... gosia Była rewelka :) (1) oczywiście można było wybrać się na film do kina ale......wybrałem inna... kris 3Town (1) Paintball miesci sie w starym, klimatycznym, stoczniowym budynku. Gra... Nikoś labirynt super, szkoda że obsługa temu nierówna :( (1) kocham lasertaga i sam labirynt jest naprawdę super, szkoda tylko że pani... voopeem Paintball Gdynia przy Puckiej (1) Pole doskonale zaprojektowane, bardzo dobrze rozmieszczone przeszkody, a... Daria Organizatorzy wieczorów kawalerskich!! (1) Po wszystkich atrakcjach jest możliwość zostania pod wiatą . W środku pali... krzys82 gość - opinia (1) Nowy sprzęt, super zabawa oraz fajny klimat . Po imprezie można zostać na... gość