Mega (1) Mega najlepsza miejscówka na kawalerski z paintballem i ogniskiem! Właściciel... Kłak mocne doznania! (1) polecam przede wszystkim ze względu na mocne i realne doznania podczas walki.... Grzesiek Rewelka ! (1) Elastyczne podejście właściciela do organizacji eventów to zdecydowanie mocna... Futrzak
Najlepszy paintball na pomorzu. (1) Byłem na wieczorze kawalerskim. Super lokalizacja - kilka pól do paintballa:... Tomek Warto tam wrócić (1) MEGA lokacja ! Z Gospodarzem da się spokojnie dogadać i zaplanować sobie... Balin Super (1) Jak w tytule. Super spędzony czas, profesjonalna obsługa. Warto kawałek... Marcin Fun, fun, fun (2) Ekstra miejsce, szeroki wybór rozrywek, a wszystko w super cenie. Agnieszka Dzika Strefa (1) Zacnie spędzony czas, szczególnie off-road na quadach - trasa odpowiednia dla... Daria Świetny sprzędzony czas (2) Super podejście do klienta, dobry sprzęt, ciekawe scenariusze ,klimatyczna... aga Świetna zabawa (1) Super miejsce na zabawę w męskiej ekipie! Dobre atrakcje na rozpoczęcie... Piotr Serdecznie polecam KAŻDEMU! (1) Świetna zabawa! Wyprawiłam chłopakowi w tym miejscu urodziny, mogliśmy... Beata Super rewelacja, najlepsza Arena na świecie! (1) Super rewelacja, najlepsza Arena na świecie! Byłem, widziałem, przyjdę... Tom świetna alternatywa dla tradycyjnego paintballa (1) wybrałam się tam razem z grupą znajomych - wszystkim zabawa bardzo przypadła... maryśka nie polecam (4) ogolem jedno wielkie nieporozumienie, warunki w jakich czlowiek sie przebiera... szu Bardzo rozczarowujące (2) Niestety wrażenia z rozgrywki są bardzo słabe. Sprzęt jest bardzo... Jack Arena LaserTag - Opinia (1) Niestety moje wrażenia nie są zbyt ciekawe. Sprzęt jest przestarzały i mocno... Kris Naprawdę polecam! (1) Naprawdę polecam! Prawie wszyscy byliśmy pierwszy raz i świetnie się... Defner Deszcz nie straszny (1) Świeżo po wizycie, trochę kropiło, ale obsługa bardzo pomocna, ściereczki,... mucholape zabawa (1) super sprawa sporo ruchu pzy niesamowitym klimacie arena jest fajnie... zaba Ogólnie OK, ale... (1) ...bywałem na hali firmy 3 town paintball jeszcze w Gdyni, zawsze było miło i... AT