klient - opinia (1) Polecam wszystkim Dziką Strefę. Miejsce bardzo klimatyczne , sprzęt w bardzo... klient Mam mieszane uczucia, co do wrażeń o tym obiekcie (2) W zeszłym roku razem ze znajomymi zorganizowaliśmy w LaserTag Arena Gdańsk... Marek najlepsze pole w trójmieście (1) Polecam po przetestowaniu kilku pól na terenie 3miasta. Paintball arena jest... bodzio
Polecam (1) Mozliwość skorzystania nie tylko z paintballa, ale również jazda konna dla... Uzytkowniczka pozytywnie :) (1) Byliśmy ze znajomymi na nocnym maratonie i wrażenia jak najbardziej... pol Super Ekstra. (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Sprzęt bardzo dobrze przygotowany,... Ramm Impreza imieninowa (1) Firma stanęła na wysokości zadania, przygotowując imprezę imieninową dla... Krzysztof Wasilewski Adi - opinia (1) obsluga jest mila i profesjonalna bez problemu mozna sie z chlopakami dogadac... Adi Naprawdę warto! (1) Cóż mogę powiedzieć... korzystałam z usług Adventure Ops już parokrotnie i... Ruda Rewelka (1) ja osobiscie uwazam ze jezeli ktos ( tak jak Pani ktora sie uskarza) nie jest... Kinga Rewelacja (1) Super zabawa. Profesjonalny sprzęt, świetne miejsce rozgrywki oraz miła i... RuTa masakra (2) Jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana jakością usług. Do obiektu trudno... rozczarowana super zabawa (1) super zabawa sylwia Polecam !!!!! (1) Duży plus firmy to możliwość zostania po atrakcjach na grillu lub na ognisku.... gość1984 bardzo ok (1) teren fajnie przygotowany, obsługa bardzo w porządku. praktycznie nie ma się... Piotr świetna zabawa (1) Witam, byliśmy ze znajomymi było superancko. Adrenalina i super zabawa, hala... Jarek SUPER ZABAWA (1) Super zabawa, obsługa jeszcze lepsza. :) . Polecam wszystkim. Z pewnością... OLA Super zabawa (1) Jesteśmy pod wrażeniem - super organizacja, dobry sprzęt, z*******a obsługa i... E&W Jest OK (1) Genialne miejsce, duży wybór atrakcji i naprawdę przystępne ceny. quader NAPRAWDE POLECAM (1) Wybraliśmy się ostatnio ze znajomymi, naprawde świetna zabawa zamiast kolejny... Monika