Jest OK (1) Genialne miejsce, duży wybór atrakcji i naprawdę przystępne ceny. quader NAPRAWDE POLECAM (1) Wybraliśmy się ostatnio ze znajomymi, naprawde świetna zabawa zamiast kolejny... Monika Super zabawa gorąco polecam! (1) Nie myślałem, że to takie fajne, dałem się namówić i teraz często będę tam... Kret
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) spoko obsługa,dobry sprzęt,fajny klimat,przystępne ceny,polecam każdemu ! skrit Dobry sklep (1) Fachowe podejście do sprawy. Oprócz szybkiej realizacji i miłej obsługi... p2s2 Polecam! (1) rewelacyjny sprzęt, czyste kamizelki, fajne karabiny, miła obsługa, wogóle... M. Rewelacja (1) Uczestniczyłem w zorganizowanym przez Adventure-ops wieczorze kawalerskim.... Żur Fajna sprawa (1) Swiatne miejsce na wypad z przyjaciolmi. Fajnie zorganizowane pole plus... Gosia super (1) super impreza - fajny gość prowadzi a sam paintball to frajda na maxa artur Polecam !! (1) Rewelacyjna obsługa i organizacja imprezy. Najlepiej rozbudowane i... Maja Technik - opinia (1) bardzo fajne i duże pole, urozmaicone i ciekawe.szczególną uwage zwraca... Technik