Impreza imieninowa (1) Firma stanęła na wysokości zadania, przygotowując imprezę imieninową dla... Krzysztof Wasilewski Adi - opinia (1) obsluga jest mila i profesjonalna bez problemu mozna sie z chlopakami dogadac... Adi Naprawdę warto! (1) Cóż mogę powiedzieć... korzystałam z usług Adventure Ops już parokrotnie i... Ruda
Rewelka (1) ja osobiscie uwazam ze jezeli ktos ( tak jak Pani ktora sie uskarza) nie jest... Kinga Rewelacja (1) Super zabawa. Profesjonalny sprzęt, świetne miejsce rozgrywki oraz miła i... RuTa masakra (2) Jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana jakością usług. Do obiektu trudno... rozczarowana super zabawa (1) super zabawa sylwia Polecam !!!!! (1) Duży plus firmy to możliwość zostania po atrakcjach na grillu lub na ognisku.... gość1984 bardzo ok (1) teren fajnie przygotowany, obsługa bardzo w porządku. praktycznie nie ma się... Piotr świetna zabawa (1) Witam, byliśmy ze znajomymi było superancko. Adrenalina i super zabawa, hala... Jarek SUPER ZABAWA (1) Super zabawa, obsługa jeszcze lepsza. :) . Polecam wszystkim. Z pewnością... OLA Super zabawa (1) Jesteśmy pod wrażeniem - super organizacja, dobry sprzęt, z*******a obsługa i... E&W Jest OK (1) Genialne miejsce, duży wybór atrakcji i naprawdę przystępne ceny. quader NAPRAWDE POLECAM (1) Wybraliśmy się ostatnio ze znajomymi, naprawde świetna zabawa zamiast kolejny... Monika Super zabawa gorąco polecam! (1) Nie myślałem, że to takie fajne, dałem się namówić i teraz często będę tam... Kret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) spoko obsługa,dobry sprzęt,fajny klimat,przystępne ceny,polecam każdemu ! skrit Dobry sklep (1) Fachowe podejście do sprawy. Oprócz szybkiej realizacji i miłej obsługi... p2s2 Polecam! (1) rewelacyjny sprzęt, czyste kamizelki, fajne karabiny, miła obsługa, wogóle... M. Rewelacja (1) Uczestniczyłem w zorganizowanym przez Adventure-ops wieczorze kawalerskim.... Żur Fajna sprawa (1) Swiatne miejsce na wypad z przyjaciolmi. Fajnie zorganizowane pole plus... Gosia