Weronika - ocena (1) Świetnie wspominamy udział w szkole rodzenia Mama i Noworodek w Gdańsku.... Weronika Daria - ocena (1) Z całego serca polecam tę położną! ️ Zadzwoniłam z zagranicy z problemem... Daria Sylwia Z. - ocena (1) Zajęcia prowadzone w przyjemny sposób, ale przede wszystkim zawierające... Sylwia Z.
Magdalena - ocena (1) Bardzo polecamy szkołę rodzenia oraz położną p. Marię. Zajęcia w szkole... Magdalena Iza - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia oraz zajęcia fitness. Pani Maria bardzo sympatyczna i... Iza Ola - ocena (1) Zajęcia teoretyczne jak i fitness są ciekawe. Polecam jeśli ktoś jeszcze się... Ola Magdalena Kopiczko - ocena (1) Uczęszczaliśmy razem z mężem do szkoły rodzenia Mama i Noworodek. Spotkania... Magdalena Kopiczko Patrycja - ocena (1) Pani Maria to bardzo miła i profesjonalna położna. Zdecydowanie warto... Patrycja Julita Juchnowicz - ocena (1) Jestem zadowolona z pani położnej Julita Juchnowicz Daria - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia, profesjonalne podejście i świetna... Daria Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę rodzenia! Zajęcia są bardzo pomocne, prowadzone... Klaudia Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia! Zajęcia stacjonarne to dawka aktualnej... Natalia Paulina - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia! Duża dawka wiedzy i sporo zajęć praktycznych.... Paulina Wioleta - ocena (1) Polecam z całego serca szkołę rodzenia ,,Mama I Noworodek" i położna panią... Wioleta Karolina - ocena (1) Byłam już na paru zajęciach fitness dla kobiet w ciąży w szkole i bardzo... Karolina Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę rodzenia świetna atmosfera i profesjonalne... Klaudia Marta - ocena (1) Ciekawie prowadzone zajęcia. Wytłumaczone, zaprezentowane w profesjonalny... Marta Monika Pawliszyn - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia, fajne zajęcia, wizyty patronażowe bardzo... Monika Pawliszyn Paulina Majdan - ocena (1) Serdecznie polecam Szkołę Rodzenia Mama i Noworodek. Razem z mężem... Paulina Majdan Natalia - ocena (1) Nie polecam. Pani Maria na szkole rodzenia robi biznes, wpisując do IKP... Natalia