Edyta - ocena (1) Gorąco polecam zajecia w szkole rodzenia, miła atmosfera i profesjonalne... Edyta Magda - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia , dużo ciekawych informacji , bardzo ciekawe... Magda Ada - ocena (1) Polecam wizyty domowe, porady laktacyjne , bardzo dobry kontakt z położną.... Ada
Ola - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia, dużo przydatnych informacji, miła atmosfera a... Ola Paulina - ocena (1) Bardzo polecam zajęcia w szkole rodzenia oraz zajęcia fitness. Paulina Mi - ocena (1) Polecam! Zajęcia były ciekawe, kontakt z położną bardzo dobry, można się... Mi Ela - ocena (1) Bardzo polecamy zajęcia w szkole rodzenia. Położna bardzo jasno wytłumaczy... Ela MA - ocena (1) Serdecznie polecamy szkołę rodzenia, polecamy też zajęcia fitness. MA Marlena - ocena (1) Bardzo polecam Położna szybki kontakt po porodzie, wizyty w bardzo miłej... Marlena Marta - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia, zajęcia bardzo przydatne z zakresu ciąży jak... Marta Ania - ocena (1) Polecam naukę w szkole rodzenia Mama i Noworodek. Teoria i praktyka... Ania Polecam - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia Mama i Noworodek- oprócz spotkań, w których rodzic... Polecam Agnieszka Ch - ocena (1) Pani Maria to cudowna Położna! Zajęcia ze szkoły rodzenia prowadzone bardzo... Agnieszka Ch Daria :-) - ocena (1) Jeśli szukacie szkoły rodzenia, to z całego serca polecam "Mama i Noworodek"... Daria :-) Martyna - ocena (1) Polecamy z mężem Panią Marię. Wspaniała położona, z wielkim zaangażowaniem,... Martyna Alicja - ocena (1) Polecam zajęcia w szkole rodzenia i opiekę nad noworodkiem, Duża ilość... Alicja Ina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia, a zwłaszcza z fachowej wiedzy... Ina Monika - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Marię jako wybór na położną. Szczegółowo ogląda... Monika Monika - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia mama i noworodek. Zajęcia odbywają się co... Monika Vlada - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę rodzenia a szczególnie położną p. Marię! Vlada