karolina - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia! Zajęcia były prowadzone w miłej i... karolina Karolina - ocena (1) Serdecznie Polecam Czułam się zaopiekowania w trakcie połogu. Pani Maria ma... Karolina Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do mamy i noworodka ,pani Maria jest pełna... Paweł
Marcelina - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia Mama i Noworodek! Przekazane zostały rzetelne... Marcelina Aleksandra - ocena (1) Dzięki Pani Marii czuliśmy się zaopiekowani w tym wspaniałym ale trudnym... Aleksandra Piotr - ocena (1) Pani Maria posiada bogatą wiedzę i wspiera rodziców nie tylko w czasie wizyt... Piotr Piotr - ocena (1) Świetne zajęcia, naprawdę przydatne dla przyszłych tatusiów zwłaszcza... Piotr Aleksandra - ocena (1) Zajęcia prowadzone przez Panią Zuzanne są badzod ciekawe i napradę pomocne. W... Aleksandra Piotr - ocena (1) Super szkoła rodzenia, przekazują bardzo dużo niezbędnej wiedzy. Jesteśmy... Piotr Honorata - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia! Zajęcia były bardzo ciekawe, aktywne i... Honorata Kacper - ocena (1) Rzetelna wiedza, stała opieka - nigdy mnie nie zawiodły. Kacper Wanessa - ocena (1) Polecam :) dużo wiedzy i pomocy Wanessa Ala - ocena (1) Polecam serdecznie przyszłym mamom zajęcia oraz fitness w tej szkole. Pani... Ala Ewelina - ocena (1) Serdecznie polecam! Super przygotowanie przyszłych mam do nowej roli, ogrom... Ewelina Iza - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam :) Iza Dominika - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia "Mama i noworodek" przy ul. Jabłoniowej w Gdańsku. Na... Dominika S - ocena (1) Polecam to miejsce oraz Panią Marię z całego serca. Pod koniec ciąży miałam... S Kornelia - ocena (1) Serdecznie polecam Szkołę Rodzenia Mama i Noworodek! Elastyczne godziny... Kornelia szymon - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia Mama i Noworodek! Zajęcia są prowadzone w bardzo... szymon Yana - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę rodzenia! ️ Zajęcia online były świetnie... Yana