Alicja - ocena (1) Od pierwszego spotkania byłam pod wrażeniem profesjonalizmu prowadzących... Alicja Adam - ocena (1) Pani Maria to cudowna osoba z ogromnym sercem i wiedzą. Dzięki niej zajęcia w... Adam Karolina - ocena (1) Z całego serca polecam panią Marię! To niezwykle ciepła, cierpliwa i... Karolina
Wiktoria - ocena (1) ciekawie prowadzone zajęcia, polecam Wiktoria Inga - ocena (1) Super zajęcia stacjonarne i online. Przyjemna atmosfera, zajęcia prowadzone... Inga Anita - ocena (1) zajęcia na NFZ, praktyczna wiedza, fajne kompetentne babki, nasz dzidziuś... Anita Natalia - ocena (1) Jak dla mnie nr 1 jeśli chodzi o szkołę rodzenia! Wyposażenie, wystrój,... Natalia Dominika - ocena (1) Zajęcia stacjonarne profesjonalne i konkretne, super zaangażowanie Pani... Dominika Karolina - ocena (1) Przeszłam tylko połowę kursu, ale prowadząca Pani Zuzanna ma bardzo dobre... Karolina Kasia - ocena (1) Super kontakt, p. Zuzanna prowadzi merytoryczne zajęcia. Zdecydowanie polecam! Kasia Magdalena M. - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę rodzenia! Zajęcia prowadzone są w bardzo... Magdalena M. Paulina - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia oraz cudowna położna z którą jest zawsze... Paulina Ada - ocena (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście i ogrom wiedzy. Polecam szkołę... Ada Zadowolona kursantka - ocena (1) W szkole rodzenia Mama i Noworodek są dostępne zajęcia online, które można... Zadowolona kursantka Monika - ocena (1) Wszystko super :) Monika Alicja - ocena (1) Bardzo polecam szkole rodzenia Mama i Noworodek oraz położna Panią Marię -... Alicja Łukasz - ocena (1) Z całego serca polecam te szkołę rodzenia! To miejsce pełne empatii, wiedzy i... Łukasz Lizaveta - ocena (1) Uczestniczyłam w szkole rodzenia i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru.... Lizaveta Roman - ocena (1) Świetna szkoła dla przyszłych rodziców! Bardzo profesjonalne zajęcia, dużo... Roman Natalia - ocena (1) Fajne zajęcia, warto przychodzić! Natalia