Nika Par - ocena (1) Bardzo dziękujemy za wiedzę i dobrą opiekę ️ za szybki kontakt, dobrą wiedzę... Nika Par Izabela - ocena (1) Polecam, miła atmosfera zajęć, dużo przydatnej w późniejszym czasie wiedzy,... Izabela Alicja - ocena (1) Pani Maria jest miłą i życzliwą osobą, a do tego ma ogromne doświadcznienie,... Alicja
Alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyt patronażowych. Wszysykie wizyty... Alicja Milena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć szkoły rodzenia. Dużo przydatnej wiedzy,... Milena Alicja - ocena (1) Polecam szkołę, miła i przyjazna atmosfera. Jest dużo prezentów;) Na... Alicja Martyna - ocena (1) Serdecznie polecam! Zarówno Pani Kasia jak i Pani Maria to cudowne kobiety z... Martyna Kinga - ocena (1) Śmiało możemy polecić oddanie swojej drogi rodzicielskiej w ręce Pani Marii i... Kinga Klaudia - ocena (1) Bardzo dobrze wspominamy wraz z mężem szkołę rodzenia, wiedza przekazywana... Klaudia Ola - ocena (1) Bardzo polecamy zajęcia w tej szkole. Pani Kasia w bardzo konkretny i... Ola Eliza - ocena (1) Polecam przyszłym Mamom, Pani Maria dokłada wszelkich starań i prowadzi super... Eliza K&K - ocena (1) Bardzo polecamy wszystkim młodym jak i starszym rodzicom skorzystanie z porad... K&K Patrycja G. - ocena (1) Polecam położną Panią Marię Strojnowską. Pani Maria odbiera telefon i służy... Patrycja G. Magdalena F. - opinia (1) Dużo praktycznej i aktualnej wiedzy przedstawionej w rzeczowy sposób. Widać... Magdalena F. Magdalena F. - opinia (1) Serdecznie polecam U Pani Marii można liczyć na wsparcie i bieżący kontakt... Magdalena F. Patrycja i Jarek - opinia (1) Serdecznie polecamy Szkołę Rodzenia Mama i Noworodek. Jestem bardzo... Patrycja i Jarek Maciej Barczuk - opinia (1) Bardzo duża wiedza, przemiłe Panie położne, wszystko na najwyższym poziomie! Maciej Barczuk AB - opinia (1) Szkola rodzenia z prawdziwego zdarzenia, dużo niezbędnej wiedzy o porodzie i... AB Agnieszka i Piotr - opinia (1) Chcieliśmy polecić szkołę rodzenia "Mama i Noworodek" wszystkim przyszłym... Agnieszka i Piotr Jola - opinia (1) Zdecydowanie polecam Szkołę Rodzenia Mama i Noworodek oraz położną panią... Jola