Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia! Zajęcia stacjonarne to dawka aktualnej... Natalia Paulina - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia! Duża dawka wiedzy i sporo zajęć praktycznych.... Paulina Wioleta - ocena (1) Polecam z całego serca szkołę rodzenia ,,Mama I Noworodek" i położna panią... Wioleta
Karolina - ocena (1) Byłam już na paru zajęciach fitness dla kobiet w ciąży w szkole i bardzo... Karolina Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę rodzenia świetna atmosfera i profesjonalne... Klaudia Marta - ocena (1) Ciekawie prowadzone zajęcia. Wytłumaczone, zaprezentowane w profesjonalny... Marta Monika Pawliszyn - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia, fajne zajęcia, wizyty patronażowe bardzo... Monika Pawliszyn Paulina Majdan - ocena (1) Serdecznie polecam Szkołę Rodzenia Mama i Noworodek. Razem z mężem... Paulina Majdan Natalia - ocena (1) Nie polecam. Pani Maria na szkole rodzenia robi biznes, wpisując do IKP... Natalia Adam - ocena (1) Polecam! Świetne zajęcia i kompleksowa wiedza. Adam Ola - ocena (1) Pani Maria bardzo pomocna, życzliwa szczególnie w pierwszych tygodniach kiedy... Ola Ola - ocena (1) Świetne zajęcia dydaktyczne z nauką praktyczną taką jak pielęgnacja, czy... Ola Monika - ocena (1) Super zajęcia, bardzo dużo przekazywanych cennych informacji, przemiła... Monika Paulina - ocena (1) W 2022 roku uczęszczałam na zajęcia do tej szkoły rodzenia i wspominam je... Paulina Anna - ocena (1) Super zajecia fitness dla kobiet w ciazy i duza dawka wiedzy Anna Klaudia - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę rodzenia. Zajęcia teoretyczne i praktyczne z zakresu... Klaudia Weronika - ocena (1) Bardzo milo wspominam zajecia w szkole rodzenia. Wszystko bylo wyjasnione... Weronika Monika G. - ocena (1) Szkoła rodzenia mama i noworodek jest naprawdę bardzo dobra. Daje ogrom... Monika G. karolina - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia! Zajęcia były prowadzone w miłej i... karolina Karolina - ocena (1) Serdecznie Polecam Czułam się zaopiekowania w trakcie połogu. Pani Maria ma... Karolina