Alicja i Mateusz - opinia (1) Pani Maria bardzo nam pomogła na początku naszej drogi z macierzyństwem i... Alicja i Mateusz Asia, Michał i Filipek - opinia (1) Polecam Szkołę rodzenia prowadzoną przez Panią Marię. Lekcje prowadzone w... Asia, Michał i Filipek Agnieszka - opinia (1) Cudowna Szkoła Rodzenia ️ Polecam wszystkim mamom, którym zależy na... Agnieszka
Oliwia - opinia (1) Bardzo sympatyczna i przyjazna położna. W trakcie kwarantanny dostosowała... Oliwia Klaudia - opinia (1) Świetna szkoła! Świetna Położna,która fachowo i ciekawie przekazuje... Klaudia Sylwia - opinia (1) Pani Maria to bardzo kompetentna i doświadczona położna. Bardzo pomogła przy... Sylwia MMM - opinia (1) polecamy szkołę rodzenia. Zajęcia bardzo udane i merytoryczne. podczas zajęć... MMM Aleksandra W. - opinia (1) Wspólnie z mężem polecamy szkołę rodzenia Mama i Noworodek. Zajęcia... Aleksandra W. Sylwia - opinia (1) Z całego serca polecam tę szkołę rodzenia! Super położna, zawsze pomocna,... Sylwia Paulina - opinia (1) Anioł kobieta!!! Polecamy serdecznie!!! Pani Maria rozwiewa wszelkie... Paulina Kamila P. - opinia (1) Serdecznie polecam zarówno szkołę rodzenia jak i wizyty patronażowe. Pani... Kamila P. Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia „Mama i noworodek”! Jako, ze jestem młodą... Karolina Iwona R. - opinia (1) Serdecznie polecam zarówno szkołę rodzenia jak i samą Panią położną. Zajęcia... Iwona R. Karolina - opinia (1) Uczęszczałam wraz z partnerem na zajęcia prowadzone przez Panią Marię.... Karolina Monika - opinia (1) Bardzo polecam szkołe rodzenia prowadzoną przez Panią Marię. Materiał... Monika Robert - opinia (1) Bardzo merytoryczna położna , zawsze dostępna , sympatyczna i z cierpliwością... Robert Kaja - opinia (1) Witam! Uczęszczam na zajęcia do Pani Marii i jestem bardzo zadowolona!... Kaja Ola - opinia (1) Szkoła rodzenia Mama i noworodek prowadzona przez Panią Marię to wspaniałe... Ola karolina - opinia (1) Polecam tę szkołę rodzenia. Miła położna, która prowadzi zajęcia, odpowiada... karolina Marta - opinia (1) Z całego serca polecam szkole rodzenia, w której położna Pani Maria... Marta