Aleksandra W. - opinia (1) Wspólnie z mężem polecamy szkołę rodzenia Mama i Noworodek. Zajęcia... Aleksandra W. Sylwia - opinia (1) Z całego serca polecam tę szkołę rodzenia! Super położna, zawsze pomocna,... Sylwia Paulina - opinia (1) Anioł kobieta!!! Polecamy serdecznie!!! Pani Maria rozwiewa wszelkie... Paulina
Kamila P. - opinia (1) Serdecznie polecam zarówno szkołę rodzenia jak i wizyty patronażowe. Pani... Kamila P. Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia „Mama i noworodek”! Jako, ze jestem młodą... Karolina Iwona R. - opinia (1) Serdecznie polecam zarówno szkołę rodzenia jak i samą Panią położną. Zajęcia... Iwona R. Karolina - opinia (1) Uczęszczałam wraz z partnerem na zajęcia prowadzone przez Panią Marię.... Karolina Monika - opinia (1) Bardzo polecam szkołe rodzenia prowadzoną przez Panią Marię. Materiał... Monika Robert - opinia (1) Bardzo merytoryczna położna , zawsze dostępna , sympatyczna i z cierpliwością... Robert Kaja - opinia (1) Witam! Uczęszczam na zajęcia do Pani Marii i jestem bardzo zadowolona!... Kaja Ola - opinia (1) Szkoła rodzenia Mama i noworodek prowadzona przez Panią Marię to wspaniałe... Ola karolina - opinia (1) Polecam tę szkołę rodzenia. Miła położna, która prowadzi zajęcia, odpowiada... karolina Marta - opinia (1) Z całego serca polecam szkole rodzenia, w której położna Pani Maria... Marta Marcin - opinia (1) Miła atmosfera, wszystko w porządku Marcin Monika - opinia (1) Uczęszczanie do Szkoły Rodzenia to czas oczekiwania na swojego maluszka.... Monika Beata - opinia (1) Polozna jest ciepla osoba z duzym doswiadczeniem. Wiedza zdobyta podczas... Beata Joanna - opinia (1) Profesjonalnie i sympatycznie. Polecam Joanna Joanna - opinia (1) Przemiła Położna z dużą wiedzą. Bardzo pomocna. Joanna Joanna - opinia (1) Profesjonalnie prowadzone zajęcia. Mnóstwo przydatnych informacji oraz... Joanna Natalia - opinia (1) Ja także polecam! :) Nie opuściliśmy żadnych zajęć, informacje bardzo... Natalia