Mamusie Marcowe i Kwietniowe cz.2

-Marzec-
2.03-Eweliina
9.03-Ineskaa
15.03-Flatershine
26.03- darlonek
27.03-panna-anna
30.03-Lucky83

-Kwiecień-
2.04-Agi8877
2.04-gosiaczek.k
26.04-kruszynka82
27.04-jagodzianka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie Marcowe i Kwietniowe cz.2

Kanika a trochę lepiej się czujesz czy bez zmian? Strasznie mi Ciebie szkoda :(
Małgorzata ja mam ze str http://www.suwaczki.com i wpisany kod BBCode.
Byłam u lekarza i nadal mam bazować główne na babcinych sposobach, a jak do soboty nie będzie poprawy to mam podejść po antybiotyk :/
Na razie kupilam sobie syrop i tabletki na gardło Prenalen plus roztwór soli morskiej do nosa i zobaczymy jak to bedzie.

Współczuję wszystkim chorującym, wiem, jak się czujecie, bo sama przez to niedawno przechodziłam.

Kanika - a wiadomo, przez co tak chudniesz? Wymioty, stres? Ja mam problem z przytyciem (nie dobijam nawet do 50 kg), ale czuję się całkiem OK.

Małgorzata - to forum akceptuje tylko suwaczki BBCode (jakbyś korzystała ze strony http://www.suwaczki.com, to pierwszy u góry po stworzeniu suwaczka).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kanika-gratulacje chłopca!
Małgorzata- ja mam dwóch synków i super mają kontakt. DLa chłopca dobrze, że bedzie miał brata.

Ja nie ide do szkoły rodzenia. Rodziłam ponad 3 lata temu i mam jeszcze stare notatki ze szkoły rodzenia. Na pewno bede musiała pocwiczyc oddychanie :)

Witam nowe dziewczyny :) i pozdrawiam te chore :( bylam dzis na usg. Wszystko jest ok, na 99% chlopak ;) kroplowki nadal dostaje i nadal chudne, jezeli schudne jeszcze 1kg to czeka mnie szpital :(

Flatershine, ja nie będę chodziła po raz drugi. Szkoła rodzenia przydała się w sumie jedynie mojemu mężowi, dzięki temu czuł się trochę pewniej i nauczył się obsługi malca. Teaz chyba wszystko już pamiętamy. :-)

~flatershine wiesz nie zaszkodzi. u mnie tez wanienka byla pierwszym zakupem :)
Darlonek - dziękuję, tak liczyłam na małą modelkę :) ale co tam, dwóch chłopaków też będzie fajnie

a ja mam pytanie jak sobie suwaczek dodałyście? z jakim kodem?

Fajnie macie, ze wiecie juz kto bedzie
Mialam mieć jutro USG ale lekarz wzial urlop i lidze czekać do poniedzialku
Co do zakupów to pokusilam się juz o kupno wanienki ale tylko dlatego, ze cena byla bardzo fajna, no i akurat koleżanką pozbywala się lozeczka,
Do mam , które maja juz dzieci : wybieracie się znowu do szkolny rodzenia? Zastanawiam się, czy nie zapisać się dla przypomnienia niektórych rzeczy, na pewno trochę się pozmienialo w ciągu kilku lat

Inesska- genetycznego nie miałam teraz ale za to tydzien temu byłam na 3 i tam wszystko sprawdzał i było ok.

U nas chyba będzie Kaja lub Marta. :)

P.S. Małgorzata przepiękne zdjęcia! :)

Super dziewczyny, że Wasze maluszki już się ujawniły :)
Chciałabym już zacząć myśleć o jakichś małych zakupach powoli, ale niestety nasz wstydzioszek jeszcze trochę potrzyma nas w niepewności ;)
A aktualnie umieram...czuję się tak beznadziejnie, że nie mam siły się ruszyć :(((

ciekawaforumka
- ja mam 2 sukienki, które chciałam sprzedać, bo byłam w nich na weselu już, a właśnie takie ciążowe się wydają, jak coś napisz mi email to wyśle ci zdjęcia jak byś chciała

ineska
- ubrania ciążowe jeszcze się znajdzie, jest dużo tunik i ładnych ubranek, które sie nadaja z sieciówkach a co powiesz na koszulę do karmienia! to jest dobipero babciny design
kciuki za wizytę

Vika
- super, że córa to córa :) a imię macie?

zdrówka dla chorowitek!

traratammm, nasze dziecko się ujawniło wszystko wskazuję na to, że mieszka w moim brzuszku Mieszko :)
dydna coś między nóżkami, co wskazuję stanowczo, że nie jest dziewczynką.

Ineska, powodzenia na wizycie!

Dużo zdrowia dla wszystkich chorujących.

Ja dziś podekscytowana bo mam wizytę i mam nadzieję, że u mnie nadal chłopiec jest chłopcem;)
Vika gratuluję dziewczynki:) Miałaś usg genetyczne? Ja mam dziś i zastanawiam się czy nie za szybko? Co prawda dzidzia z usg jest większa ale mimo wszystko.
Dziewczyny zdrówka dużo!

Ciekawa- zobacz jeszcze stronkę Lindexu z ciążowymi ciuchami. Ceny są ok wiec ja chyba legginsy zamówię :)

http://www.lindex.com/pl/women/mom/#!/page2/row3

Wróciłam od lekarza, córka jest córką :) Ach pełnia szczęście-oby zdrowa była dalej.
No a na moją chorobę dostałam od gina antybiotyk Zinnat przez 5 dni,i nie wiem czy brac? Antybiotyków nie lubię a co dopiero w ciąży... No ale gardło boli, zatoki bolą i z nosa leci... Chyba poczekam ze 2 dni jak sie domowymi sposobami nie wyleczę to wykupię ten antybiotyk.

Hej dziewczynki, ja czuję się fatalnie :( choróbsko mnie dorwało na maxa, także Vika wiem co czujesz :( w nocy budziłam się co godzinę przez katar i ból gardła :/ Chyba czas wybrać się do lekarza... Idę zrobić sobie kanapkę z czosnkiem i herbatkę z imbirem i może jakoś przetrwam :(

Witam serdecznie nowe mamusie :)
U mnie ostatnio odpukać- super. Czuję sie bardzo dobrze. Wykorzystuje ten czas i robie porządek z ząbkami... Jutro idę do lekarza i juz nie mogę sie doczekac :) miesiąc nie widziałam dzidziola... Poza tym wybieram sie juz na L4. W pracy kociokwik sporo nerwów. Czas pomyśleć o sobie i maleństwie.
Miłego dnia dziewczyny :)

Vika, zdrowiej szybko.
A dziś masz już połówkowe? Powodzenia!

Mnie łapie choróbsko....i idę na wizytę do gina. Zobaczymy ile mała waży :)

Hejka!
Jak się dziś macie? :-)

Inne tematy z forum

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?