Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 cz.6

Zakładam nowy wątek bo tamten już strasznie długi;))

Ostatnia lista:
*LIPIEC*
01.07. Agata
01.07. Bezglutek/SYNEK
04.07. asski /SYNEK
07.07. -mTusia- / CÓRECZKA
07.07.-kararinah-/CÓRECZKA
08.07. pillotka / SYNEK
10.07. agusia-gdansk/SYNEK
10.07. Antoza
10.07. emimar
11.07. izabell_/SYNEK
12.07. anuusia
14.07. mentorka / SYNEK Julek
16.07. eni_a/ CÓRECZKA
17.07. Dumelek / SYNEK
19.07. połaniecka
20.07 panna z mokrą głową \ SYNEK
20.07. Ananao/ SYNEK Kubuś
21.07 asienkaj
23.07. Yevele
23.07. Aknah/SYNEK
23.07. Kamyczek1234/CÓRECZKA
24.07. Basieniak / CÓRECZKA Wiktoria

*SIERPIEŃ*
01.08. Gosia
03.08. Aniulek_80
07.08 Betti_174
11.08. Madzik /SYNEK
17.08 Sensimilia / SYNEK
20.08. Francess
24.08. Kasiula1986
27.08 pszczoola /raczej SYNEK
31.08 Aisak/ raczej CÓRECZKA

I linki do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-LIPCOWO-SIERPNIOWE-2013-CZ-5-t452117,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 cz.6

W sobotę 13go minęło u Nas 19 tygodni ( 4 miesiące, 3 tygodnie ) i dziś zauważyłam, że wczoraj miałam półmetek 2go trymestru :)

chyba że znajdziesz miejsce gdzieś za hotelem ...

ok dzieki

Asiankaj - na przeciwko Dworca Głównego dokładnie. Musisz szukać miejsca gdzieś w uliczkach, ale pamiętaj, że to strefa. Zaraz obok hotelu jest strzeżony parking wielopoziomowy, oczywiście płatny.

dziewczyny a powiedzcie mi gdzie dokladnie jest ten Hotel i gdzie najlepiej tam autem sie zatrzymac ?

Wydaje mi się, że dziś idzie dużo mniej dziewczyn, bo nawet na forum pojawiły się wątki z zaproszeniem :) Więc może nie trzeba będzie się tak zmieniać.
Piękny dzień! :D

Wczoraj zaczęłam trzeci trymestr i - tak jak się obawiałam, - zaczęły się problemy. Rano robiłam porządki w szafie młodego (wyrzucił WSZYSTKIE rzeczy z szafy) i za dużo się schylałam. Coś mi strzeliło w plecach i miałam problemy z chodzeniem (w sensie bolało). Po nocy jest ok, ale czuję, że się zaczyna.. ;)

Na BM było kilka sal, które się zmieniało ;)
Trzymam kciuki za dziewczyny które idą dzisiaj, wygrajcie coś fajnego! :)

Cześć Dziewczyny, podobnie jak Wam głowa mi spuchła od hałasu na ŚM. Na początku siedziałam jeszcze przy samych dzieciach, więc tam to już w o ogóle można było zwariować. Mimo to było fajnie i miło było Was zobaczyć, poza tym udało się zgarnąć książkę Pauliny Holtz, więc ostatecznie warsztaty na plus.
Na bezpiecznego nie idę, trzymam kciuki za Was, żebyście wygrały jakieś fajne nagrody :)
Ja dzisiaj wypełniam pity, ble.
Miłego dnia, pogoda sprzyja :)

ja będę sama, jak ostatnio :)
na którą się umawiamy i czy idziemy na te same miejsca co byłyśmy na ŚM ???

Hej dziewczyny
to co spotykamy siędzisiaj na bezpiecznym maluchu :)
ja będe napewno wraz z mężem

Dzieci było zatrzęsienie, naprawdę :) Chyba z całego miasta się zjechały ;)
Się dotlenił i teraz śpi, już drugą godzinę. Bez obiadu poległ, taki był wymęczony :) No i łódki oglądaliśmy dziś i pokazywałam mu co to ster, co to miecz, co do śruba. Nie do końca wiem, czy dobrze, ale się bardzo starałam ;) Oglądał też optymista z każdej strony i chyba mu się bardzo spodobał, może jeszcze wyrośnie z niego żeglarz :)

Sensimilia - ja nie mam nikogo do polecenia.

aknahh - fakt, na LM było fajnie :) ŚM bliżej do bezpiecznego niż do LM..? jak nie było tak fajnie, jak na lm, to chyba nie mam czego żałować.

u nas słaba noc, chyba z 6 razy musiałam wstawać do Synka. Rano obudził się z płaczem i to o godzinę za wcześnie. Do tego z temperaturą.. Do południa był trochę marudny i przytulaśny, ale temperatura zniknęła, więc pojechaliśmy do mojej Mamy na prawie 3h. Teraz ma drzemkę, ale znów jest stan podgorączkowy. Może Mu następna piątka wychodzi..?

na ten wrack race w kolibkach to Mąż mówił, żebym Małego zabrała (sam będzie niestety w pracy), ale zobaczymy, jaka będzie pogoda i samopoczucie. No i nigdy nie byłam na takiej imprezie..

Panno - to udało Wam się pobawić przed tym deszczem :)

Ja też w końcu nie dotarłam na świadomą, bo w przedszkolu syna wyskoczyło zebranie, a sprawa była pilna, bo zmieniła się nagle pani prowadząca i chciałam być i poznać wszystkie szczegóły.

Jotenk a- pochwal się, co zgarnęłaś? I jak się czujesz?? Co lekarz mówi?

Byłam dziś z młodym na placu zabaw, dwie godziny mnie wymęczył, głównie musiałam go huśtać a stać mi się chce tak sobie ;) Ile dzieciaków było, to nikt chyba nie wie. Wszyscy się rzucili na wiosnę :) Widziałam też dziewczyny w ciąży, jak biedne latały za swoimi starszymi pociechami ;)

Co do terminu to bardzo jestem ciekawa, czy uda mi się urodzić przed czasem. Pierwsza ciąża skończyła się w 43. tygodniu :)) Więc mam raczej tendencje do przenaszania. Postanowiłam ćwiczenia z fitnessu z AWF robić też w domu, po wczorajszych zajęciach miałam małe zakwasy na brzuchu i udach :)

No i niedługo mnie czeka glukoza, ale na szczęście tylko 50 g, zlitował się lekarz :)

Hej :)))
Piękny dzień się zapowiada. Ja troszkę posprzątałam,pranie zrobiłam i zaraz na spacer korzystać ze słońca;) Chciałam posortować ciuszki dla maluszka rozmiarami jakoś przygotować do prania,ale przeraziła mnie ich ilość i na dziś odpuściłam bo zejdzie mi pół dnia pocieszam się,że mam jeszcze czas, a szkoda mi pogody.

Kasiula-My akurat wyjątkowo jutro odpuszczamy mecz,chociaż chodzimy w miarę możliwości zawsze Ksawier uwielbia mecze,ale jutro Wrak Race na Kolibkach co zdarza się rzadziej niż mecze Lechii. Trzymam kciuki razem z Tobą za wygraną hihi;))
Milego dnia

Witam słonecznie dziewczyny =)

Jak tam dzionek mija ? Ja dopiero co wstałam, mam takiego lenia jak nie wiem cio, he he :) Zaraz sie ogarnę, pranie zrobię a potem po bilety na jutrzejszy mecz piłki nożnej Lechii Gdańsk z Jagiellonią Białystok.

Zobaczymy kto wygra...

eni_a, czyli dobrze pisałam, ze warsztaty rozpoczynają się o 17.00, a rejestracja na warsztaty o 16.30

mi tylko wysłali wczoraj tego e-maila a dziś nic, ja pierniczę taki kontakt ... ;(

No widzisz Kasiu, parę godzin różnicy i wiadomości trochę inne:
"Witamy,
Dziękujemy za zainteresowanie Kampanią Bezpieczny Maluch.
Potwierdzamy wpisanie Państwa na listę uczestników warsztatów w Gdańsku
Spotkanie odbędzie się dnia 15.04.2013 w godzinach: 16.30-20.30.
Miejsce: Hotel Scandic, ul. Podwale Grodzkie 9
Tuż przed spotkaniem pozwolimy sobie o nim przypomnieć.

Zapraszamy do polubienia Bezpiecznego Malucha na facebooku:
https://www.facebook.com/bezpiecznymaluch
Pozdrawiamy serdecznie,
Ekipa Bezpiecznego Malucha
tel.kom. 696 669 925"

Hej dziewczyny ;-) Fajnie było się zobaczyc w tak duzym gronie na ŚM ;-) Chociaż jak dla mnie spotkanie było takie sobie - przez hałas!! Paulina się okazała sympatyczną babką i dawała radę, inne babki ok, ale prawie nie było ich słychać. Miałam ochotę wyjść w połowie, bo sie to mijało z celem... niestety, a szkoda, bo było kilka ciekawych tematów.
Pillotka - wg mnie najfajniej było na LadyMama ;-)

Cześć dziewczyny, chciałam się Was poradzić. Macie może kogoś sprawdzonego, poleconego do posprzątania mieszkania? U nas dziś remont się skończył i bałagan niemiłosierny. Byłam pewna, że sobie z tym poradzę, ale wytarłam podłogę w jednym pokoju i posprzątałam toaletę i od tamtej pory nie mogę się w ogóle ruszać... słabo mi się zrobiło już na początku pracy no i w ogóle nie daję rady z tym, nie będę więcej marudzić.. W każdym razie zastanawiam się nad poproszeniem kogoś do posprzątania tylko chciałabym mieć pewność, że ten ktoś zrobi to dokładnie, dlatego gdybyście mogły pomóc byłabym bardzo wdzięczna =)

Jak dziś ciepło! Nawet mi ten deszcz nie przeszkadza =) Lepszy deszcz niż śnieg =) Nawet już krokusy widziałam =) nareszcie wiosna!

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (46 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...