Re: Mamusie majowo-czerwcowe 2014 *9*
Lidka - mi preis powiedział, że to jak bardzo zachodzi łożysko na szyjkę to tylko dopochwowo i ma to sprawdzić moja lekarka. Na usg przez brzuch powiedział on, że wygląda na brzeżnie przodujące, a od dołu lekarka powiedziała, że jednak bardziej zachodzi.
Ze od dołu jest to bardziej dokładne i wiarygodne badanie. bo widać jak zachodzi dokładnie.
ja bym się dalej oszczędzała - na pewno sobie nie zaszkodzisz bez względu na to który lekarz ma rację.
Preis tylko prywatnie (wizyta 300 zl), ale ja uważam, że nie ma sensu chodzić do 5 lekarzy.
W krótkim okresie czasu bedziesz w zasadzie u 4 lekarzy - IP, przedwczoraj, wczoraj Adamski i jeszcze Brzóska.
zobacz co ona CI powie. I trzymaj się tego - tak uważam ja przynajmniej.
Lekarz na IP był młody z tego co pamiętam co pisałaś, przedwczoraj miałaś usg tylko przez brzuch - jeśli Brzóska powie, że łożysko nie jets przodujące i potwierdzi to co powiedział Adamski można uznać, że tych 2 lekarzy się myliło - na IP bo młody itp, a przedwczorajszy bo przez brzuch. Jeśłi natomiast powie, że jest łożysko przodujące, to można uznać, że Adamski się mylił bo masz 3:1.
Wybierz lekarza i się go trzymaj, bo co elakrz to opinia i później siedzisz biedna i nie wiesz co robić.
tym bardziej, że preis jest specyficzny, nie wiem czy by Ci podpasował bo Ty taka wrażliwa bardzo jesteś.
magda- wspolczuje. ja wczoraj umierałam z powodu rostroju żołądka :(
ja od 2 dni wyraźnei czuję ruchy - rano i wieczorem :) więc jestem spokojniejsza trochę :)
a dzisiaj mam depilację woskiem :P albo pastą cukrową - zalezy co wytrzymam hihi.
0
0