Re: Mamusie majowo-czerwcowe 2014 *9*
ja do mebli z ikei jestem jakoś uprzedzona, ale to dlatego, że źle trafiłam raz.
Ale myślę nad fotelem do karmienia wlaśnie z ikea (swoją drogą byliśmy ostatnio w topmeblach bo chciałam pooglądać fotele i kompletnie nic mi się nie podobało - nie to, żebym była wybredna... w ogóle mega mały wybór, jak już coś było to albo ogromne, albo bardzo zdobione :( - dramat jakiś)
o ile będą wygodne, bo to najważniejsze kryterium :) no i jako taki wygląd.
No i jeszcze półki białe z ikea na pewno weźmiemy, bo nie będę kupować z kompletu bo 1) jakoś nie wiem po co te haczyki :P 2) po co tyle płacić :)
co do skrzyni na zabawki to nie wiem czy nam sie zmieści ;)
zmieniając na chwilę temat - czy depilujecie się woskiem w ciąży? bo ja się chciałam właśnie zapisać (już mi niewygodnie samej z maszynką czy depilatorem), przy okazji rozmawiałam z koleżanką, a ona mówi, że to niewskazane w ciązy ponoć... jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
i napiszę Wam coś co mnie zszokowało :) Myślałam, że takie rzeczy tylko w filmach.... No więc rozmawiałam z moją koleżanką - niedawno rodziła - więc się pytam jak poród itp - a ona "a to Ci nie mówiłam, że urodziłam w... domu?!" Wyobraźcie sobie, że karetka nie zdążyła przyjechać!
0
0