Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016 (3)
hejka dziewczyny,
ja byłam wczoraj na połówkowym i sunuś ma się dobrze, tylko "łożysko brzegiem dochodzi do ujścia wewnętrznego" niby martwić się trzeba dopiero w 25 tygodniu, ale oczywiście już się martwię, bo oczywiście czytałam w internecie co i jak, czy któraś może się wypowiedzieć w temacie?
jutro mam tez wizytę u mojej pani ginkolog, mam nadzieję że coś więcej powie.
co do prezentów, to mam już wszystko, w tym roku góra gry, kupiłam większość na targach i już nawet popakowałam :)
Co do wózków to przy córce mieliśmy jedo, z uwagi na brak miejsca do przechowywania sprzedaliśmy, ale tym razem tez kupimy. Też dużo jeździliśmy, czytaliśmy. Jak dla mnie minusem wózka był wygląd spacerówki, a dokładniej przekładanej z gondoli budy, ale te nowe modele mają już osobno budę do spacerówki i wygląda o niebo lepiej. Wózek jest naprawdę wielki a do tego składa się do małych rozmiarów, mało miejsca zajmuje w bagażniku, minus to waga, ale my akurat mamy windę i nie musiałam nigdy dźwigać, jedynie spakować do samochodu. Patrzyłam też na nawingtona cadet i mutsy evo, ale ... miałam okazję przetestować, koleżanki miały, pierwszy gorzej do prowadzenia zimą przez przednie koła, a drugi lekki ale maleńka gondola.
0
0