Mamusie majowo - czerwcowe 2016

Jest już ktoś? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016

Witajcie serdecznie:)
u mnie taki sam etap i termin ciązy jak u Chmurki:) Z tą niewielką różnicą że ja spodziewam się bliźniąt:):):):):)

Dziewczyny gdzie chodzicie do lekarza?Prywatnie?NFZ?
Mam juz kilka wizyt za sobą ale żaden z lekarzy nie przypadl mi do gustu:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Chmurka :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kamyczek123 daj znać jak po wizycie :)

Kaśka - co do gina w Gdańsku to ja niestety nie pomogę, bo sama chodzę do LuxMedu w Gdyni... I tutaj na szczęście w miarę szybko się dostałam.

Gratulacje Zapatrzona!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej Dziewczyny! U mnie dopiero 6 tydzień, ale pewne, że już jest. :) Co prawda z badania Total Beta - hCG wyszło, że to końcówka 7... no ale ja mam do tego wolny stosunek :) Ważne, że się udało i że jest, bo staraliśmy się o to maleństwo :) Też mam już jednego szkraba, niedługo kończy 2 latka :)
Co do dolegliwości to mnie czasem mdli. Ale bez tragedii. Bez przerwy chce mi się siku co jest strasznie upierdliwe. Ale poza tym jest ok. Oby tak dalej.

No u mnie samopoczucie kiepsko. Przy pierwszej ciąży tylko brzuch mi rósł. Teraz mdli mnie od rana do nocy, ciągle jakby mi coś stało na żołądku, jest mi strasznie niedobrze. Masakra. W pracy nie ogarniałam, musiałam wziąć 2 tyg zwolnienia. Także jeszcze ten tydzień jestem w domu. Mały w przedszkolu, więc mogę poleżeć. O braku koncentracji i bolących piersiach już nie wspomnę :) Rany, ale się pożaliłam :)
A jak u Was??

To czekamy na potwierdzenie, na razie nas malutko :) a jak Wasze objawy?

ja dopiero patrzę jaką gafę strzeliłam (chyba ciąża daje znać o sobie bo taka roztargniona jestem:P chodziło mi że terminy na przyszły rok a nie za rok:D ja mam dwójkę 4 i 3. Dopiero 5tc więc jestem ostrożna z tą moją radością bo boję się że coś może byś nie tak. Pozdrawiam

Zapatrzona i Kamyczek to dawajcie znać co i jak :) U nas też zdziwienie było, ale super, bardzo się cieszymy

I ja dołączam się do grona :) Koniec 8 tygodnia :) To mój drugi bąbel. Mam już w domu 4,5 latka. Termin coś koło 18 maja

Ja na lekarza czekam do poniedziałku... To moja druga ciąża i.... Totalne zaskoczenie :P mam córeczkę 2 latka i 3 miesiące

Dołączam do grona:)
Szukam lekarza na nfz na pierwszą wizytę a terminy... nawet na za rok!Możecie kogoś polecić z Gdańska?

Ja idę dziś do gina się potwierdzić :) Starania chyba się udały, bo testy wyszły pozytywnie, ale wszystko wyjaśni się wieczorem :D

Inne tematy z forum

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...