Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016
Ja rodziłam w lutym 2012, na forum z poprzedniej ciąży poznałyśmy się z dziewczynami w maju 2011r i do teraz mamy częsty kontakt, założyłyśmy prywatne forum na hasło:) one już w większości mają drugie dzieci, i to odchowane, zostałam tylko ja i chyba jedna koleżanka, ale dawno nic nie pisała, więc kto wie...;) Było kilka spotkań w realu, z niektórymi częściej, super sprawa:)
Nie boję się porodu, boję się ciąży. Odliczam ile jeszcze czasu zostało - jeszcze 7 miesięcy i znowu będę sobą, będę w końcu silna i będę mogła sprzątać i zajmować się wszystkim jak dawniej, a do tego będzie kolejny maluszek w naszej rodzince:) Znowu będą spacerki z wózeczkiem, to chyba wspominam najlepiej z wczesnego macierzyństwa. Znowu będzie się jakieś maleństwo przytulać do cycusia, uśmiechać, robić słodkie minki i podibjać świat:) Jeśli będzie tak wspaniałe jak nasza córcia, to będę najszczęśliwszą mamą na świecie:) No i odpadnie problem budowy domu - 2 miesiące po narodzinach Zuzi zaczęliśmy budowę i mąż miał mało czasu dla nas, z resztą dom był moim wielkim marzeniem, prawie na równi z rodziną, więc nie narzekałam. Ale mieliśmy przez to mnóstwo trudów, ledwie przetrwaliśmy jako małżeństwo. Teraz jest już super, ale cieszę się że przy kolejnym maluszku nie będzie już budowy;)
0
0