Mamusie majowo-czerwcowo-lipcowe 2012 *22

Majowe:
01.05 - pomelo - córeczka Agatka lub Paulinka
01.05 - jantarka
03.05 - Aga - Marcelina lub Marcel
07.05 - czarnula
08.05 - elwirka79- Synek Staś
10.05 - Akamara - Córeczka Aurelia
11.05 - Kasia i Tomuś - Synek Arek
23.05 - makuszka - Córcia
25.05 - atta9
26.05 - Mała757 - Synek - Kliniczna
26.05 - Hanulek
30.05 - SylwiaW
30.05 - kabor - Synek Filip - Kliniczna
31.05 - biała_katarzynka - Córuchna Karolinka - Kliniczna

Czerwcowe:
01.06 - nulka - Córeczka Olcia - Kliniczna/Zaspa
01.06 - banka - Synek
01.06 - Kobritta - Córeczka Zosia - Kliniczna
07.06 - bauaganiarka - Synek
07.06 - stokrotka84
07.06 - ewa2077 - Córeczka
09.06 - sandra__
09.06 - Wiktoria29
10.06 - Bożenka- Córeczka Milenka
10.06 - marzena-rumia
10.06 - Azura - Synek Jakub - Zaspa
10.06 - majlazz25a- Synek Staś- Szpital Wojewódzki
15.06 - pyszotka - Synek - Kliniczna
16.06 - Madziuska2 - Córka - Kliniczna
16.06.- Martuchowata - Córka
17.06 - Jolaa - Synek Antoś- Szpital Zaspa
20.06 - agusia85 - Synek Szymon Marcin- Wejherowo
20.06 - Mikulka - Córeczka- Kliniczna
22.06 - jonka6 - Synek Vincent - Kliniczna
22.06 - Olka1- Córka- Kliniczna
23.06 - minika86 - Synek Piotr
27.06 - pq - Córunia Maja - Wojewódzki
27.06 - sweet- Synek Adrian - Szpital Zaspa

Lipcowe:
03.07 - elfik5555 - Synek Anatol
04.07 - Masia - Synek Franuś -Kliniczna
04.09 - talkosia - Córeczka
05.07 - sylwiaagnieszka - Synek - wojewódzki
07.07 - oooll - Córeczka
10.07 - kate88 -wojewódzki
12.07 - nilkaa
12.07 - Joann4
14.07 - Nieska
15.07 - Curly5
16.07 - syrenka83
20.07 - enigma
20.07 - Skarbusia
20.07 - Wiruszka - Córeczka
22.07 - KLAUDIA00
22.07 - iwonka_ika
22.07 - jus.tyna -Córeczka Julka, Nelka albo Amelka:-) Kliniczna
25.07 - agus878
25.07 - KasiaKoziolek
27.07 - Niuta

link do poprzedniego :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowo-lipcowe-2012-21-t315596,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie majowo-czerwcowo-lipcowe 2012 *22

oolll, bylam w Mama i ja jakos koło 14:30-15:30 bo potem pędzilismy a SR :)
Wiem chyba nawet który pan, bo biegał ciągle do naszego sie pytać o różne rzeczy :)) Obsługiwał jakas blondyne, to Ty ;) ?

A no i mam liste rzeczy na Zaspe, ewentualnie Azura po dzisiejszych ćwiczeniach dopisze jesli ja coś ominę, ale ogolnie bardzo mało rzeczy jest potrzebnych- zastanawia mnie skad kobiety biorą 2 wielkie torby :P

Na SR z mężem ćwiczylismy wczoraj poród rodzinny, oddychanie, masowanie itp i jak wyszlismy to powiedział, ze juz jest pewny, ze chce byc i pomoc jak tylko bedzie mógł- kochany :))

No szkoda, że brak miejsc :/

To widzę że warsztaty na konkretnym wypasie, tylko wymęczyli Was na maksa bez kropli wody, tu wielki minus dla organizatora, z tego jak podczytywałam marcowe, to one liczyły na catering :D

ja się już zapisałam na lady mame ;) mam nadzieję że dojadę ;)) bo bede sama - mężczyzna jedzie w piątek na narty - ja jednak odpuściłam ...

nulka- a byłas wczoraj popoludniu w mamo i ja??
my pojechaliśmy po lekarzu - w drodze po ciśnieniomierz - i trafił nam się pan z obsługi pracujący 4 dzień - kompletna masakra po 4 pytaniu na ktore nie potrafil odpowiedzieć - zrezygnowaliśmy i odpuściliśmy panu

za to przybiła mnie cena komódki z voxa kolorowej - 2500 zł - pożegnałam tym samym w/w komode hehehe to sobie kupie w ikei i sama pomaluje w paski heheheheh a różnice w cenie wypłacę sobie heheheheh

miłego dnia kobietki!

Witam się:) Również uważam, że warsztaty za długie, odczuły to niestety moje 4 litery. Wszystkim dziewczynom z wątku gratuluję wygranych.

Chyba sobie wczoraj wyśniłam tę K-U-P-Ę, bo Baśka od samego rana z biegunką, sama przy okazji puściłam już 2 spawy...ble:(

Witam serdecznie :)

ja z tych sopotowych warsztatów rezygnuję bo to sobota iestety i chyba wolę sobie z mężem pospacerować :)

ja dzisaj jadę laski z pracy odwiedzić a justro lecę do akpolu odebrać moją butelkę z promocji :)

buuu brak miejsc... szkoda...
W Panu Dinku (na Oruni) jest też coś w tą sobotę (chyba :P), ogólnie nie miałam zamiaru iść, ale jakby ktoś szedł jednak... :D Razem zawsze raźniej :)

Azura a w jakiej dzielnicy gdańska (o ile Gdańska :D) mieszkasz??

oh dziewczyny przepraszam ale doczytałam dopiero teraz że niestety juz brak miejsc na lady mama:-(

ale ja co weekend praktycznie jestem w Gdyni na tym placu zabaw przymorzu z córą i mężem także jak któraś reflektuje z rodzinką to chętnie się spotkamy.

Oczywiście pod warunkiem ładnej pogody:-)

Hej laseczki :)

Azura, super, ze mlody tak rośnie :)))

Ja sie spoźniłam na warsztaty, nie wiem czy któraś z Was była jako na pierwszym warsztacie z żywienia , ale ja po tym wyszłam kompletnie wypluta... poźiej foto, zabawki,krew pępowinowa... troche lepiej ale tez jakos mnie nic nie powalilo... za to PP i Foteliki- rewelacja ! Typowe warsztaty dotyczące bezpieczeństwa !
Mama poćwiczyła odkrztuszaie niemowlaka, maz dopytał o fotelikach wszystko co chciał :)) Ale niestety nagród nie przywiozłam do domu :( :P

No i tak jak mielismy w planie, zamówilismy wczoraj naszego Jedo w Mama i Ja, kolor z tego roku dostalismy w cenie z zeszłego,wiec koło 200zł mniej... plus zamówiłam jeszcze parasolke tez z Jedo, bo byla kilka złotych drożdza a bedzie ładniej ( folie maja uniwersalna na miejscu, wiec dokupie przy odbiorze ) No i czarny fotelik Cybex Aton :) Odbiór za ok 3-4tygodnie :)))
A nianie chyba weźmiemy ta z prmocji w Akpolu z laktatorem, bo tam jest jeszcze butelka ze smoczkiem w zestawie, wiec bede mogła w razie co spr butelki który młodej bardziej pasuje, czy avent czy TT... no i cena konkurencyjna...
Teraz tylko został dylemat nad termometrem, bo jedi chwala strzelajace, drudzy te czoło-ucho i nie mam pojecia :/

Kate88, to już jesteśmy we dwie :)

Witunia z rana :)
no laseczki, gratuluję wygranych :) a co ciekawego mówili o fotelikach ?

Ja bym się do tego Sopotu wybrała, któraś reflektuje ? :)

Cześć mamuśki gratuluje wygranych :)

Ja bym w końcu się wybrała,ale przez to ze teraz szybko urządzamy mieszkanie na wszytsko brakuje czasu. Za tydzień napewno będę ale w drugi dzień 25.03 na Mamo Nadchodzę :)

hej :)
Z chęcią bym się wybrała na te lady mama :)
Ale znowu sama muszę iść ;/ bo mężczyzna remont zaczyna ;]
Któraś się wybiera??

ale się uśmiałam:-D

http://thegirlsstuff.com/laughing-quadruplets/

ciąża wieloraczków to jakaś masakra!!!

banka - sprzedałam córę i męża do krewetki na ten czas, mała sie nie nudziła bo tata zapewnił jej sklep zabawkowy i niespodziankę jak będzie grzeczna, oczywiście zjedli też lody.... i to beze mnie!

Byłam sama i troszkę głupio bylo wrzasnąć "kto z forum i gdzie" - by sie przykleić;-/

ale dokleiłam się do jednej dziewczyny która też była bez męża:-)

swoją drogą ona też 27 tydz a brzuch miała jak ja w 20 tyg... czułam się jakbym połknęła balonik:P

no to super że wszystkie w miarę zadowolone z warsztatów :) No i gratuluję wygranych :) Na pewno bardzo się ucieszyłyście :)

A mi niestety coraz gorzej- chyba dziś cały dzionek przeleżę w łóżku :( Ale przynajmniej mały dokazuje wczoraj i dzisiaj od rana- także chyba jemu spodobało się że mamusia w końcu wybrała się na zwolnienie :)

No i za tydzień kolejna wizyta- już się doczekać nie mogę :) Bo wasze maluchy takie już duże- mój miał 3 tyg temu 630g i jestem ciekawa jak sytuacja ma się teraz :)

Pozdrawiam

właśnie znalazłam coś ciekawego na facebooku:

http://ladymama.pl/event/16

czy któraś się wybiera może??

W relacji z zeszłego roku pojawiły sie wykłady lekarzy i położnych!

swoją drogą fajnie że organizują takie spotkania:-)

Bozenka83, korzystaj, korzystaj:)) A czy bylas wczoraj ze swoja Zuzia? Wypatrywalam dziewczynki w Jej wieku, ale z dzieci, to widzialam tylko jedna pania z wozeczkiem z malym dzieckiem...

Ja jestem najbardziej zadowolona ze spotkanka wczoraj z Wami, a po drugie to z zajec z pierwszej pomocy maluchowi i o fotelikach samochodowych - czuje, ze dowiedzialam sie sporo przydatnych rzeczy. Ale juz ostatnia godzina mnie dobila - warsztaty byly po prostu za dlugie - i wrocilam do domu zupelnie padnieta...
A nasza grupa dzielnie sobie dawala rade na losowaniu - gratki!!!:)

witam wszystkie przyszłe mamy:-)
chyba pierwszy raz od kilku miesięcy nie kładę się po wyprawieniu mojej Zuziny do szkoły:/

z reguły jak ona wychodzi to ja się kładę i śpię do 13:-D

trzeba się wyspać za wczasu bo pamiętam do dziś jak mi starsza od rana buszowała jako bąbel...

dziś jest dzień dbania o siebie!!!! Mąż dostał premię:P

Hej Mamuśki :)
Dziś zdecydowanie jako pierwsza się witam:D Ale to zasługa Juniora, który drugi dzień z rzędu zaczyna sobie zabawę od 4.30... Eh...
Mi się tam na warsztatach podobało :) całkiem niezła pierwsza pomoc, o fotelikach i nawet to żywienie :D Wiem, że koloryzują i ogólnie jak któraś nie może karmić piersią to nic tylko dół, ale generalnie chyba większość chciałabym piersią karmić...
Nom i zdobyłam nagrodę:D Niebieskiego-króliko-przytulaka :) (chociaż może to kangur...)

A od dziś popołudnia zaczynamy małe odświeżanie, także będzie się działo :)

Dziewczyny, naprawdę fajnie było Was poznać osobiście, super laski jesteście :) Oby do zobaczenia nie długo :)
Udanego dzionka życzę :)

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1239 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (70 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...