Mamusie marcowe 2014

Czy są już mamusie marcowe? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014

Magdula po wizycie jestem już spokojna dzidzia rośnie luteinka odstawiona :D.I tym razem poprosiłam o czopki na wymioty i mdłości bo jest bardzo męczące cały dzień.
Magdula nie masz co się stresować na pewno będzie wszystko ok :)

No to trzymam kciuki Marta za maluszka :)

Ja mam teraz termin na luty, ale nie znalazłam wątku lutowego, albo gdzieś mi umknął, więc jeszcze się nie przenoszę :)

Na razie mało ruchliwy ten watek, ale może po wakacjach się co nieco poprawi :)

My w poniedziałek mamy już usg prenatalne, nie ukrywam że stres jest.

Witam Was z ranka taka pogoda mi sie podoba :) słonecznie, ale i wiecznie.Jak tam Wasze samopoczucie? u mnie było tydzień przerwy od wymiotów i zaś się zaczęło:(. Z pierwszą córcią było gorzej tym się pocieszam. Dziś mamy lekarza zobaczymy czy wszystko wróciło do normy jak powinno być :)

jestem za:)im więcej nas tym lepiej:)

Hey dziewczyny ;) ja wprawdzie kwietniowa już ale może połączymy miesiące?? Zaraz zapewne kwietniówki się pojawią ;)))

cześc dziewczyny:)mam termin na połowę marca. W domu mam już 2,5 letniego synka. Poprzednia ciąża zakończyła się przedwcześnie w 33 tygodniu- mały miał zaledwie 2 kg, no ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze i teraz mój synek jest wspaniałym i bardzo zdolnym dzieckiem, chociaż sporo stresu nas kosztowało na początku to jego "pośpieszenie się na świat". Dlatego mam nadzieję, że teraz wytrwam chociaż do 36 tygodnia. Jak narazie czuje się ok, nie mam mdłości i nie wymiotuje, za to często boli mnie głowa i troche brzuch pobolewa. Pozdrawiam wszystkie marcowe mamusie!!!:)

hej jakoś nas tu mało :)

Ja nie wspomnę nic na temat tych upałów tragedia:( do tego te mdłości na szczęście 3 dzień nie wymiotuje, bo jak wstawał od kibelka to buzie miałam podwójną :D

No to super Marta, na pewno wszystko będzie dobrze.
U nas po dzisiejszej wizycie okazało się że termin raczej na koniec lutego ale zobaczymy bo w poprzedniej ciąży było podobnie.

Te upały mnie wykończą, ciesze się że to ie 8 miesiąc :)

Magdula zarodek się pojawił z bijącym serduszkiem :), ale? teraz trochę za płaskie jajo jest lekarz przepisał mi luteinę i powiedział, że mamy sie nie martwić, bo jeśli dzidziuś będzie rósł to jajo tez urośnie. Jesteśmy dobrej myśli :) 14 sierpnia mam wizytę także się okaże czy wszytko dobrze sie rozwija :) Tętno płodu było rewelacyjne więc, że nasza dzidzia będzie silna :)

Patunga ja też Cię witam :)

Cześć,

My dziś na kolejną wizytę u gina, mam nadzieje ze wszystko będzie ok.
Już mnie nie mdli, poza jednymi wymiotami na razie spokój :)

Martyna, pytasz o dr Klimaszewskiego. Poleciłam go bo to mój lekarz od ponad 10 lat i do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń i oby tak zostało :)
Nie robię mu reklamy bo takowej nie potrzebuje, ma mnóstwo pacjentek :)

Marta, jak wizyta u Was, wszystko ok ?

Witaj Patunga :)

Cześć.
Melduję się. Jestem w 8 tc:)
Jutro USG.

Jestem mamą dwójki maluchów- Jasia (4), Marianki (2).
Mam przeokropne mdłości (tak jak przy dwóch poprzednich ciążach), jest mi ciągle słabo i fatalnie się czuję.

Ale liczę że 12 tc i jak ręką odjął;-)

Cześć :)

Tak z ciekawości dlaczego Kilmaszewski?
Widzę że piszecie szpital Wojewódzki, Kliniczna? Dlaczego??

Kejt wiem co czujesz :) przechodzę przez to samo chociaż w pierwszej ciąży było o gorzej tylko wtedy można było się rozczulać nad sobą a teraz nie ma czasu, bo córcia trzeba się zająć :D

Ja byłam w piątek u lekarza. Wszystko ok, pierwszy dzień 8 tygodnia i dzidzia ma 13 mm. Niestety mdli mnie cały czas i samopoczucie przez to okropne. Pozdrawiam Wszystkie Mamy. Myślę, że wątek jeszcze się rozkręci z czasem :)

a no slabo... na innym forum jestem to temat sie kreci... szkoda ze tu wsrod trojmiejskich mam tak cicho

Coś słabo nam się ten watek rozkręca :)

Witam w tak upalny sobotni poranek.U nas powtórka 5 rano wymioty cały czas mdłości. Mam cicha nadzieję, że to dzidzia mną rządzi a nie puste jajeczko:(. Ale tylko do wtorku będzie wszytko jasne.

Magdula przyda się kolejna osoba która będzie trzymała kciuki :(

Marta, trzymam kciuki za kolejna wizytę :)

Ja tez chodzę do dr. Klimaszewskiego ale prywatnie. Poprzednią ciążę tez mi prowadził, zresztą jestem jego pacjentką od dawna i oczywiście go polecam :)

U mnie dziś pierwsze wymioty, nie powiem , fajnie nie było :(

dziekuje marta.... tez slyszalam pozytywne opinie o dr Klimaszewskim. moja mama do niego chodzila i goraco mi go poleca

Inne tematy z forum

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...